'The Big Bang Theory'-actrice wil dolgraag een terugkeer

'The Big Bang Theory'-actrice wil een terugkeer

Als Kaley Cuoco de kans krijgt, wil ze dolgraag te zien zijn in een revival van The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 10 mei 2021 om 09:11

Kaley Cuoco ziet het nu al helemaal zitten om terug te keren in The Big Bang Theory. Dat hoeft niet meteen te gebeuren, maar op termijn vindt ze een revival al helemaal een topidee.
The Big Bang Theory heeft een grote fanbase, wat dan ook tot verbazing leidde toen de serie gecancelled werd na het twaalfde seizoen. Dat bleek te maken hebben met acteur Jim Parsons die vond dat hij niets meer toe te voegen had aan zijn personage Sheldon.

Een reünie
Gezien de grote hoeveelheid fans, moet een terugkeer er wel bijna in zitten. En nu blijkt dat Cuoco dat in elk geval helemaal ziet zitten.

"Ik zou zeker open staan voor een soort reünie van de serie", aldus Cuoco tegenover E! News. "Ik kan niet wachten op de terugkeer van Friends, dus ik sta er zeker voor open om zoiets straks ook bij onze serie te maken."

The Big Bang Theory is natuurlijk pas net voorbij, dus een revival zou nu wel erg vroeg komen. Daarnaast draait de serie Young Sheldon ook nog erg goed en die gaat in elk geval door tot zijn zevende seizoen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Young Sheldon, Kaley Cuoco, CBS

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws