search
Laatste afleveringen 'Game of Thrones' en 'Lost' verkozen tot slechtste eindes ooit
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'Game of Thrones' en 'Lost' verkozen tot slechtste eindes ooit

Lost kwam echter dicht in de buurt, zo blijkt uit de resultaten van een recente poll.

Game of Thrones hebben de dubieuze eer dat ze zijn verkozen tot series met de slechtste eindes in de tv-geschiedenis. Dit bleek uit een fanpoll die werd opgezet door de site OnBuy.com.

Uit de poll, waar 1517 mensen aan meededen bleek dat 25 procent van de stemmers het einde van Game of Thrones het slechtste vinden, maar Lost ging daar nog iets overheen met 27,3 procent van de stemmen.

Fans van beide shows staan erom bekend dat ze de eindes van deze series al jaren bekritiseren en erover discussiƫren. Toch verandert dit voor veel fans niks aan het feit dat alles wat naar het einde leidde over het algemeen van zeer hoge kwaliteit was.

Begrip bij acteurs
Game of Thrones-acteur Pilou Asbaek (Euron Greyjoy) werd onlangs door Entertainment Tonight gevraagd naar zijn mening over de felle discussie die voortkwam uit de finale van de serie:

"Toen wij gezamenlijk het script van de laatste aflevering hardop lazen, eindigde dit met een staande ovatie van 15 a 20 minuten. Het was voor ons een perfect einde. Maar mensen waren boos omdat een tijdperk aan zijn einde kwam."

Hij snapt de boosheid echter ook wel onder de fans die zich verraden voelen door de gebeurtenissen aan het einde van de serie:

"Ik snap het enigszins. Ik was ook een fan van de serie voordat ik er onderdeel van uitmaakte. En als ik als fan ons einde zag, zou ik ook boos zijn geweest."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen