search
Pijnlijke score voor 'Jupiter's Legacy' op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Pijnlijke score voor 'Jupiter's Legacy' op RottenTomatoes

De Netflix-serie Jupiter's Legacy laat zien dat het lanceren van een comic-universum niet zo eenvoudig is.

Jupiter's Legacy staat gepland als het begin van een groot universum. Netflix en Millarworld maken hier iets van waarmee ze hopen een breed publiek aan te spreken. Maar of dat lukt?

De serie Jupiter's Legacy blijkt niet al te goed te scoren op Rotten Tomatoes. Als je kijkt naar de site Rotten Tomatoes, blijkt dat de serie daar slechts 39 procent scoort. Dat betekent dat de serie als 'rotten' te boek staat. Behoorlijk pijnlijk.

De recensies
De serie Jupiter's Legacy scoort op basis van 31 recensies een score van slechts 39 procent bij critici. Bij het publiek doet de serie het iets beter, met een score van 73 procent.

De consensus onder critici is als volgt: "Ondanks een aantal werkelijk epische gevechten, zit Jupiter's Legacy simpelweg te overvol en gaat het plot te langzaam vooruit om narratief ook indruk te maken."

Dat klopt ook wel: de serie heeft heel wat verschillende verhaallijnen, zonder dat duidelijk is waar nou eigenlijk de focus op ligt. Minder verhalen zou voor een eventueel tweede seizoen beter zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen