Zit Geordi La Forge in 'Star Trek: Picard' seizoen 2?

Zit Georgi La Forge in Star Trek: Picard s2?

Acteur LeVar Burton geeft antwoord op de vraag waar fans al langer mee zitten.

Jim Pedd, 11 mei 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur LeVar Burton zal niet te zien zijn als Geordi La Forge in het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Burton vertelde in het verleden dat hij lang dacht wel vanzelf in de serie te zien te zijn.
Tijdens een gesprek met co-ster Whoopi Goldberg vertelde de acteur echter dat hij niet in de tweede reeks zit. "Ik kan je zonder twijfel zeggen dat ik niet in het tweede seizoen van Picard zit."

Alle vertrouwen houden
Tegelijk houdt Burton optimisme dat Geordi op een zeker moment in de serie te zien zal zijn. "Kijk, het zit zo. Ik denk dat het redelijk - en in feite praktisch - is om aan te nemen dat Picard al deze mensen nog altijd kent. Ze zijn zijn vrienden. Ik denk dat we meer van zijn vrienden gaan zien voordat dit voorbij is."

Vorig jaar vertelde de acteur nog dat hij gesprekken had gevoerd over een rol voor La Forge in het tweede seizoen. "Ik vertelde de producenten dat Geordi volgens mij leraar zou zijn geworden en zijn kennis zou overdragen aan een nieuwe generatie."

Uit de comics weten we dat La Forge de Enterprise verliet om samen met Picard een vloot te bouwen die de bevolking van Romulus kon redden. De kans lijkt daardoor vrij groot dat de twee elkaar ooit nog in het echt tegenkomen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Geordi La Forge, Paramount Plus, Geordi La Forge, Star Trek, Whoopi Goldberg

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws