search
'The Flash' krijgt een hartverscheurend verhaal in het zevende seizoen
Series / Nieuws

'The Flash' krijgt een hartverscheurend verhaal in het zevende seizoen

Het ziet er helemaal niet zo lekker uit voor Barry Allen in The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Flash neemt weer een nieuwe wending. Het zevende seizoen zit vol schokkende momenten, onder meer door het vertrek van Carlos Valdes en Tom Cavanagh.

Maar volgens actrice Danielle Panabaker zit er ook een behoorlijk pijnlijk verhaal aan te komen in het zevende seizoen. Volgens haar wordt aflevering twaalf echt hartverscheurend.

Hartverscheurend verhaal
"Aflevering 12 is een van mijn favoriete afleveringen, maar ook een van de moeilijkste," vertelde Panabaker aan TVLine. "Het is een geweldig verhaal voor Barry, Cisco en Caitlin. Ik kijk er ook echt naar uit dat fans hem kunnen zien. Maar het wordt ook een beetje hartverscheurend."

Op welke manier wilde ze natuurlijk nog niet vertellen, dat zullen we moeten beleven. Maar mogelijk zal het te maken hebben met het aanstaande vertrek van Valdes bij de serie.

Hoewel aflevering 12 niet de finale van het zevende seizoen van The Flash is, is de verwachting wel dat deze elementen op zal zetten die uiteindelijk leiden tot het vertrek van Valdes als Cisco. Dat gebeurt pas in de allerlaatste aflevering van dit seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen