search
Gerucht: 'Agents of SHIELD' maakt van Quake een mutant

Gerucht: 'Agents of SHIELD' maakt van Quake een mutant

Quake was tot nu toe geen mutant, maar dat zou straks veranderen in de reboot.

Jim Pedd
Agents of SHIELD zou een reboot krijgen van Marvel Studios. Het gerucht gaat dat de personages een reboot krijgen maar gespeeld blijven worden door dezelfde personages.

Twee personages worden vaak in verband gebracht met de mogelijke reboot: Chloe Bennet's Quake en Clark Gregg's Phil Coulson. Die laatste maakte al onderdeel uit van Phase One van het Marvel Cinematic Universe.

Agents of SHIELD-reboot
Maar Kevin Feige besloot recent om Agents of SHIELD uit het canon te gooien. De serie staat op Disney+ nu bij het 'Legacy'-gedeelte, waardoor het geen onderdeel meer is van het Marvel Cinematic Universe.

Mikey Sutton van de site Geekosity stelt nu dat Quake echt terugkeert in de franchise. Maar volgens hem krijgt ze een heel andere oorsprong van Marvel Studios.

Quake zou ditmaal een mutant zijn. Het gerucht gaat overigens al langer dat Daisy Johnson, zoals het personage eigenlijk heet, te zien is in Secret Invasion van Marvel Studios. Wie weet dat een terugkeer er dus echt in zit en dat ze straks echt een mutant zou kunnen worden.Aanbevolen artikelen