search
Fans 'The Flash' houden het niet meer na vertrek vaste castleden

Fans 'The Flash' houden het niet meer na vertrek vaste castleden

Sommige mensen vinden het niet meer de moeite waard om The Flash te volgen nu.

Jim Pedd
Ineens was er het voor fans wel heel erg teleurstellende nieuws dat The Flash afscheid neemt van twee van zijn oorspronkelijke castleden. Tom Cavanagh en Carlos Valdes stoppen met de serie en verlaten de boel aan het einde van dit zevende seizoen. Fans zijn uiterst geschokt.

Beiden maakten sinds de start van de serie op The CW onderdeel uit van de vaste cast. maar aan die tijd komt een einde. Cavanagh zou vorig seizoen al vertrekken, maar is tot de derde aflevering vaste aanwezige geweest. De rest van het zevende seizoen is hij zo nu en dan als gastster te zien.

Geschokte fans
Voor Carlos Valdes geldt dat hij een vaste aanwezige blijft tot de finale van dit seizoen. Daarna houdt hij het definitief voor gezien en verdwijnt zijn personage, Cisco, uit de serie.

Wel kunnen beiden terugkeren als ze dat zouden willen. Dat vertelde showrunner Eric Wallace in een statement rond het vertrek van de twee. "De deur staat altijd op een kier voor een mogelijke terugkeer van hen."



The Flash krijgt vermoedelijk gewoon een achtste seizoen van The CW. Acteur Grant Gustin heeft daar in elk geval al voor getekend.



Aanbevolen artikelen