'American Horror Story' seizoen 10 wordt 'legendarisch'

Het tiende seizoen van de serie American Horror Story wordt legendarisch volgens Angelica Ross.

Jim Pedd, 12-05-2021 09:17

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het aankomende tiende seizoen van American Horror Story, met de illustere titel American Horror Story: Double Feature is een groot mysterie. We weten van het verhaal alleen zeker dat de boel opgedeeld is in twee verhalen.
Een daarvan speelt zich af op de zee en eentje aan wal. Fans weten ook dat dit nieuwe seizoen een aantal bekende gezichten bevat, waaronder Angelica Ross. Zij debuteerde in American Horror Story: 1984 en volgens haar wordt het nieuwe seizoen "legendarisch".

Legendarisch seizoen
"Eerlijk gezegd was ik echt super enthousiast om weer aan het werk te mogen", aldus Ross tegenover Entertainment Weekly.

"Zodra ik het script las voor de eerste zes afleveringen, die de eerste helft van Double Feature vormden... Dit is mijn favoriete rol naast die van Candy. Ik kan je zeggen dat Candy voorlopig mijn favoriete personage is, maar mijn look in dit seizoen is mijn favoriete van allemaal. Ik ben echt heel blij en kijk ernaar uit dat fans mijn personage kunnen zien. Ik denk dat het legendarisch wordt en vond het echt geweldig hoe het seizoen eindigt."

De serie zou mogelijk volgende maand van start gaan met het nieuwe seizoen.
Bron: EW

Lees meer over: American Horror Story, Double Feature, Ryan Murphy, Angelica Ross

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam