Voormalig 'Grey's Anatomy'-actrice over een mogelijke terugkeer

Voormalig 'Grey's Anatomy'-actrice over terugkeer

Kan Sandra Oh straks terugkeren in Grey's Anatomy? Daar geeft ze nu zelf antwoord op.

Jim Pedd, 13 mei 2021 07:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Grey's Anatomy omvatte het vorige seizoen een aantal terugkerende acteurs en actrices. Dat wierp voor fans van de serie de vraag op of actrice Sandra Oh wellicht ook terug zou kunnen keren.

Sandra Oh speelde tien seizoenen lang de rol van Cristina Yang, waardoor ze maar liefst vijf keer genomineerd werd voor een Emmy Award. Oh was een van de weinige castleden die erin slaagde te vertrekken zonder dat haar personage om het leven kwam. Cristina vertrok van het Grey Sloan Memorial Hospital om in Zwitserland aan de slag te gaan.

Een terugkeer?
Fans speculeerden dus of de actrice terug zou kunnen keren. Maar daar heeft Oh een voor hen behoorlijk definitief en teleurstellend antwoord op.

"Het is heel zeldzaam denk ik, om te zien wat voor impact zo'n personage heeft", aldus Oh. "Op sommige manieren doe je je werk in een soort bubbel en dan laat je het los. Ik vertrok bijna zeven jaar geleden bij de serie. Dus voor mijn gevoel is het klaar. maar voor heel veel mensen leeft het nog en hoewel ik het begrijp, ben ik verder gegaan."

Die terugkeer zit er dus niet in voor de actrice, zoveel moge duidelijk zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Sandra Oh, Cristina Yang

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws