'Grey's Anatomy' verliest een van zijn hoofdrolspelers

'Grey's Anatomy' verliest een hoofdrolspeler

Na meer dan een decennium vertrekt acteur Jesse Williams bij Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 8 mei 2021 om 18:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Grey's Anatomy ziet een van zijn relatief vaste aanwezigen vertrekken. Acteur Jesse Williams verlaat de serie tegen het einde van het zeventiende seizoen. Dat doet hij na meer dan een decennium in de serie.
De acteur voegde zich in 2009 bij de cast van Grey's Anatomy als Dr. Jackson Avery. Hij debuteerde daarmee in het zesde seizoen als gastacteur. Het jaar daarna werd hij een van de vaste castleden.

Vertrek van Jesse Williams
In de aflevering van het zeventiende seizoen die op 20 mei te zien zal zijn, is het de laatste keer dat Jesse Williams in de televisieserie te zien is. Dat werd bevestigd door showrunner Krista Vernoff.

"We zullen Jesse verschrikkelijk missen en missen Jackson Avery ook - die zoveel jaren zo perfect gespeeld werd", vertelde ze.

Williams bedankte vooral iedereen met wie hij aan de serie werkte voor "de grenzeloze kansen" die hij kreeg. "Als acteur, regisseur en persoon heb ik obsceen veel geluk gehad om van zoveel mensen te mogen leren en ik wil onze prachtige fans die leven in onze gedeelde werelden ademen enorm bedanken. De ervaring en uithoudingsvermogen die voorkomen uit het maken van bijna 300 uur aan wereldwijde televisie, is een cadeau dat ik altijd bij mij zal dragen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Jesse Williams, ABC, Krista Vernoff

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws