We weten nu wanneer 'Motherland: Fort Salem' weer verder gaat

De serie die in Nederland op Amazon Prime Video te zien was, gaat snel weer door.

Jim Pedd, 13 mei 2021 08:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorig jaar werd de serie Motherland: Fort Salem gelanceerd. In de Verenigde Staten op Freeform en hier in Nederland op Amazon Prime Video. Komende maand gaat de serie door met een tweede seizoen.
Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatieve realiteit waarin heksen niet alleen echt zijn, ze moeten ook aan de slag voor het leger. Het eerste seizoen debuteerde sterk en dus werd een tweede reeks besteld.

Start van het tweede seizoen
Het tweede seizoen gaat, zo meldt Freeform in een persbericht, op 22 juni verder. Ook is er een synopsis voor het nieuwe seizoen vrijgegeven.

Er staat meer dan ooit op het spel voor Raelle, Tally en Abigail. Van een oeroude groep heksenjagers, de Camarilla, gaat ineens een nieuwe bedreiging uit. Maar dat niet alleen. In het eerste seizoen zagen we al hoe de heksen het op moesten nemen tegen The Spree.

In dit tweede seizoen zien we meer van die strijd en krijgen de heksen nog meer militaire training aan het War College. Hun magie, relaties en geloof wordt op de proef gesteld. General Alder zoekt snel nieuwe heksen voor komende oorlogen en de Spree en het heksenleger leren dat hun strijd mogelijk niet met elkaar gevoerd moet worden, maar tegen een heel nieuwe andere schurk.

Lees meer over: Motherland Fort Salem, AMazon Prime Video, Motherland

Populair nieuws