Netflix voegt in de tweede helft van mei deze 19 series nieuw toe

Netflix voegt 19 nieuwe series toe in mei

We zetten de rest van de series die deze maand nieuw debuteren op Netflix op een rij.

Jim Pedd, 13 mei 2021 om 09:14

Vandaag zetten we alle nieuwe toevoegingen die Netflix in de tweede helft van mei doet op een rij. Zet je maar schrap, want het zijn er nogal wat!
Love, Death & Robots: Volume 2 (14 mei): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van komedie in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Haunted seizoen 3 (14 mei): Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

Halston seizoen 1 (14 mei): Een imperium kreeg zijn naam. Zijn stijl bepaalde een tijdperk. De Amerikaanse modeontwerper Halston wordt razendsnel beroemd tot zijn leven volledig ontspoort.

Move to Heaven seizoen 1 (14 mei): Een traumareiniger met Asperger en zijn vrijgelaten oom vinden leven in alles wat is achtergelaten, en bezorgen onvertelde verhalen van overledenen bij nabestaanden.

Alma Matters seizoen 1 (14 mei): Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.

Kuroko's Basketball seizoen 2 (14 mei): Outsider Tetsuya Kuroko en de uit het buitenland teruggekeerde Taiga Kagami zijn nieuw op hun school en zoeken naar roem via basketball.

The Real Housewives of New York City seizoen 1 (15 mei): Vijf huisvrouwen in Manhattan zijn er zelf vrij zeker van dat ze de elite van de samenleving vertegenwoordigen, en dat andere mensen dit weten.

Sardar Ka Grandson seizoen 1 (18 mei): De missie van een kleinzoon die toegewijd is om zijn zieke oma met haar ouderlijke huis te herenigen, verandert in een complexe, komische en grensoverschrijdende kwestie.

Quien Mato A Sara seizoen 1 (19 mei): Álex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Special seizoen 2 (20 mei): Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3 (21 mei): Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dino's uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

El Vecino seizoen 2 (21 mei): Het leven van de egocentrische Javier staat op zijn kop als hij plotseling een superheld wordt en zijn recente ex de opdracht krijgt om zijn identiteit te ontdekken.

Master of None seizoen 3 (23 mei): Acteur Dev, zijn goede vriendin Denise en hun gevarieerde vriendengroep balanceren liefde, carrières, sociale kwesties en meer in deze veelgeprezen serie.

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America seizoen 1 (26 mei): Zwart eten is Amerikaans eten. In deze docuserie onderzoekt chef-kok en auteur Stephen Satterfield de heerlijke en ontroerende thema's van Afrika tot aan Texas.

Ragnarok seizoen 2 (27 mei): De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden.

Eden seizoen 1 (27 mei): Een meisje dat in het geheim wordt opgevoed door robots, ontdekt de duistere geheimen achter haar weelderige, utopische wereld waarin de mensheid bijna is verdwenen.

El Dia Menos Pensado seizoen 2 (28 mei): De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.

The Kominsky Method seizoen 3 (28 mei): Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

Lucifer seizoen 5, deel 2 (28 mei): De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

The Parisian Agency: Exclusive Properties (31 mei): Deze ongescripte serie volgt de levens van de Parijse familie Kretz. Zij hebben een zeer luxe vastgoedbedrijf.

Lees meer over: Netflix, Mei, maandoverzicht

Populair nieuws