search
Eerste trailer Netflix-serie 'Sweet Tooth' toont bizarre schepsels
Series / Nieuws

Eerste trailer Netflix-serie 'Sweet Tooth' toont bizarre schepsels

De serie werd geproduceerd door Robert Downey Jr. en zijn vrouwe Susan Downey.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van Sweet Tooth, een serie gebaseerd op de gelijknamige DC Comic-reeks. En de eerste beelden zien er behoorlijk bizar uit!

De serie speelt zich enkele jaren af na 'The Great Crumble', een semi-apocalyptische gebeurtenis die de aarde heeft veranderd, maar ook voor de komst van 'hertachtige' mensen heeft gezorgd.

In de serie volgen we Sweet Tooth, een van deze hertachtige personen, die een onverwachte band heeft met een einzelgänger. Samen gaan de twee op avontuur door een vergroeide, gevaarlijke wereld.

Enthousiaste maker
Jim Mickle, regisseur van thriller Cold in July uit 2014 en scifi-film In the Shadow of the Moon uit 2019, is uitvoerend producent, scenarist, regisseur en co-showrunner van Sweet Tooth. In een verklaring die werd vrijgegeven door Netflix beschrijft hij de manier waarop hij de nieuwe serie heeft benaderd:

"We wilden een serie maken die zo wel entertainment als avontuur biedt, en waarin natuur de wereld opnieuw heeft overgenomen. De serie voelt echt aan als een sprookje. Sweet Tooth is een dystopisch verhaal vol prachtige plaatjes en hoop. Dit is een enorm verhaal: we rijden met treinen, beklimmen bergen, rennen door wouden. Maar boven alles gaat de serie over familie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen