'Star Wars'-acteur Joel Edgerton over terugkeer in 'Obi-Wan Kenobi'

Joel Edgerton over Obi-Wan Kenobi

Acteur Joel Edgerton keert voor het eerst in decennia terug in Obi-Wan Kenobi.

Jim Pedd, 13 mei 2021 om 11:26

Acteur Joel Edgerton is een van de grote namen die getekend heeft voor Disney+-serie Obi-Wan Kenobi. In de serie volgen we de legendarische Jedi in de jaren tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope.
Hoewel Ewan McGregor daarin de hoofdrol speelt van Obi-Wan Kenobi, zullen we ook Owen Lars terug zien keren. Hij wordt wederom gespeeld door acteur Joel Edgerton, die tijdens een interview in ging op de kans om terug te keren.

Obi-Wan Kenobi
De acteur speelde in Revenge of the Sith de rol van Owen Lars, de oom van Luke Skywalker. De acteur mocht er vrijwel niets over vertellen, maar wilde wel heel kort op de vragen ingaan.

Edgerton werd allereerst gevraagd of zijn Owen Lars een grote en dramatische onthulling zou krijgen, een beetje zoals Jimmy Smits als Bail Organa in de film Rogue One: A Star Wars Story. Daar zei Edgerton op: "Nou, als ze mij twee seconden geven, neem ik er vier."

Hij vertelde verder weinig, behalve dat hij al jaren terug wilde keren als Owen Lars, mits het scenario maar goed zou zijn. Dat laatste was het geval en maakte deze terugkeer zo fijn.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Star Wars, Joel Edgerton

Populair nieuws