Slecht nieuws voor fans van 'This Is Us'

Slecht nieuws voor fans van 'This Is Us'

This Is Us komt straks tot een einde na het zesde seizoen, helaas!

Jim Pedd, 14 mei 2021 om 12:09

Het einde is nabij voor de familie Pearson. The Hollywood Reporter bevestigt dat de serie van NBC tot een einde komt.[b]
De Emmy-winnend serie debuteerde in 2016 en is gemaakt door Dan Fogelman. Maar na het zesde seizoen, dat deze herfst uitgezonden zal worden, valt het doek voor de serie. Gek is dat niet, want sinds het hoogtepunt van de serie bij het tweede seizoen, liepen de kijkcijfers terug.

[b]Geen verrassing

Dat This Is Us zou eindigen met het zesde seizoen is niet verrassend. Toen NBC de serie in 2019 groen licht gaf voor nog eens drie seizoenen, ging al het verhaal rond dat de serie daarna zou eindigen voor Mandy Moore, Milo Ventimiglia en Sterling K. Brown.

Fogelman was aan het einde van het derde seizoen van This Is Us ook duidelijk: hij zag dat seizoen als het "middelpunt" van de serie. "We wilden nooit iets maken dat 18 seizoenen zou duren, dus we hadden een heel direct plan", aldus Fogelman.

Aan die woorden houdt hij zich, met een laatste seizoen van rond de 18 afleveringen. Daarmee komt de serie voorbij de 100 afleveringen, een aantal dat nodig is om een lucratieve off-network syndicatiedeal te sluiten die voor Fogelman en Disney erg winstgevend kan zijn.
Bron: THR

Lees meer over: This Is Us, Disney, Emmy, Dan Fogelman, Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Sterling K Brown

Populair nieuws