search
'Friends' geeft eerste beelden van de reünie vrij en check de immense gastenlijst
Series / Trailer

'Friends' geeft eerste beelden van de reünie vrij en check de immense gastenlijst

Friends heeft maar liefst 18 (!) gaststerren voor de speciale aflevering voor op HBO Max.

Na een hele reeks vertragingen, komt de reünie van Friends deze maand dan eindelijk op HBO Max. Vandaag heeft de streamingdienst een teaser vrijgegeven voor de special die al jaren in de maak is.

Niet alleen brengt de speciale aflevering de oorspronkelijke cast terug om gezamenlijk te kijken naar de sitcom. Ook komt er een hele rits gaststerren langs om te vertellen hoe de serie tot leven kwam en welke impact hij op hen heeft gemaakt.

De eerste beelden
Hieronder kan je de eerste beelden zien, waarin we Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc samen zien lopen, arm in arm. De teaser laat de muziek van I'll Be There For You van The Rembrandts horen, het nummer dat altijd bij de voortiteling te horen was.

Hieronder de teaser:



En dan zijn er nog de indrukwekkende gaststerren. Ook die zetten we op een rij: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai.

Vanaf 27 mei is de special op HBO Max te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen