Netflix voegde deze week 16 (!) nieuwe series toe

Netflix voegde deze week 16 (!) nieuwe series toe

Het was behoorlijk druk op Netflix. Check hier alle nieuwe series die je nu kan streamen.

Jim Pedd, 15 mei 2021 om 11:45

Vandaag zetten we de nieuwe series op Netflix voor je op een rij. Zoals elke week, beginnen we met de series die een nieuwe aflevering kregen, gevolgd door alle nieuwe series met complete seizoenen die je meteen kan bingen!
The Netflix Afterparty (8 afleveringen): David Spade, Fortune Feimster en London Hughes verwelkomen gasten van de nieuwste en grootste Netflix-titels voor leuke gesprekken, sketches en meer.

Legends of Tomorrow (S06E02): Sara en Gary verkennen een bizarre buitenaardse planeet. De nieuwe Legend, Spooner, ontdekt het sinistere geheim van een hamburgertent in het Californië van de jaren 50.

Luis Miguel - The Series (S02E05): Luis Miguel krijgt de kans om een duet met Frank Sinatra op te nemen en gaat naar New York, maar thuis voltrekt zich een tragedie. in 2006 probeert hij weer te zingen.

Supergirl (S06E07): Brainy en Nia reizen terug in de tijd naar 2009 om Kara's DNA te vinden op de middelbare school in haar geboorteplaats. Hun gewaagde missie loopt echter snel uit de hand.

The Flash (S07E09): Barry probeert alle Forces uit het bestaan te verwijderen zonder de mensen die de krachten hebben kwaad te doen.

The Upshaws (1 seizoen): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Castlevania (4 seizoenen): Een vampierjager probeert een belegerde stad te redden van bovennatuurlijke beesten die door Dracula zelf worden geleid.

Vincenzo (1 seizoen): Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.

Money, Explained (1 seizoen): We even het uit, we sparen het. Laten we het over geld hebben en de vele mijnenvelden eromheen, van creditcards tot casino's, en zwendelaars tot studieleningen.

Haunted seizoen 3: Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

Halston seizoen 1: Een imperium kreeg zijn naam. Zijn stijl bepaalde een tijdperk. De Amerikaanse modeontwerper Halston wordt razendsnel beroemd tot zijn leven volledig ontspoort.

Move to Heaven seizoen 1: Een traumareiniger met Asperger en zijn vrijgelaten oom vinden leven in alles wat is achtergelaten, en bezorgen onvertelde verhalen van overledenen bij nabestaanden.

Alma Matters seizoen 1: Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.

Kuroko's Basketball seizoen 2: Outsider Tetsuya Kuroko en de uit het buitenland teruggekeerde Taiga Kagami zijn nieuw op hun school en zoeken naar roem via basketball.

The Heroic Legends of Arslan seizoen 1: Arslan, prins van het koninkrijk Pars, vecht om zijn troon terug te winnen nadat Pars is veroverd door het naburige rijk Lusitania.

Love, Death + Robots seizoen 2: Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws