Serie over het leven van Snoop Dogg in de maak

Serie over het leven van Snoop Dogg in de maak

De reeks zou naar eigen zeggen tot zomaar even zeven seizoenen kunnen krijgen...

Geoffrey Ketels, 15 mei 2021 om 12:05

Fans van de enige, echte Snoop Dogg opgelet! Er is namelijk een serie in de maak over de man. Snoop Dogg zelf verwacht alvast heel veel van het project. Hij heeft immers aangegeven dat er zomaar even tot wel zeven seizoenen van de serie zouden kunnen verschijnen.
Snoop Dogg wil zijn fans graag een exclusieve inkijk geven in zijn leven. Dat gaat hij doen door middel van een eigen serie. De op moment van schrijven 49-jarige rapper deed de bekendmaking in een interview met Yahoo!

Het is niet voor het eerst dat (een deel van) het leven van Snoop Dogg zal worden verfilmd. In het verleden kwam er namelijk al een stukje aan bod in de film Straight Outta Compton. Deze film was te zien in het jaar 2015. De rapper zou ondertussen ook zijn medewerking verlenen aan een vervolg op die film. Toch staat dat vervolg een eigen serie niet in de weg.

In productie
Op dit eigenste moment is de serie reeds in productie. Snoop Dogg heeft echter aangegeven helemaal geen haast te hebben met het project. Hij stelde daarover het volgende:

Ik wil de tijd nemen om duidelijk te maken hoe ik ben geworden wie ik op vandaag ben. Dit bovendien met alle mensen die mij in mijn leven hebben geïnspireerd. Het gaat hierbij niet alleen om mijn moeder en vader, maar ook om mijn vrienden, de invloeden vanuit de gemeenschap, etc.

Snoop Dogg zelf omschrijft de serie als een verzameling van verhalen. De rapper sloot het interview nog af met een opvallende stelling; "De kans is groot dat de serie zes of zeven seizoenen zal krijgen".

Wanneer we het eerste seizoen mogen verwachten is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: Snoop Dogg, serie, series

Populair nieuws