Veelbelovende serie 'Physical' binnenkort op Apple TV+

Veelbelovende serie 'Physical' snel op Apple TV+

De serie wordt nu al vaak in één adem vergeleken met het ooit zo populaire 'GLOW'...

Geoffrey Ketels, 15 mei 2021 om 11:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het aanbod van Apple TV+ wordt in de maand juni nog verder versterkt met de komst van de reeks Physical. De serie wordt nu al in één adem genoemd met het ooit zo populaire GLOW.
De reeks neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren '80. In de serie is de hoofdrol weggelegd voor Rose Byrne. Wie de trailer bekijkt van de reeks weet meteen waarom dit project nu al in één adem wordt vergeleken met het ooit razend populaire GLOW.

Het was Annie Weisman die werd aangesteld als schrijfster voor de serie. Bovendien is ze ook bij het project betrokken als showrunner en als uitvoerend producent. De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Rose Byrne. Haar zagen we eerder ook al optreden in Damages en Bridesmaids.

Grote verwachtingen
Er wordt nu al behoorlijk veel verwacht van deze serie. Met haar vorige optredens heeft Byrne in ieder geval duidelijk gemaakt een uitstekende actrice te zijn. Bovendien spreekt ook de setting van de jaren '80 heel wat mensen aan. Bekijk zeker even de onderstaande trailer om een goede eerste indruk te krijgen van Physical.

Physical is te bekijken bij Apple TV+ vanaf 18 juni 2021.


Lees meer over: Physical, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws