'Percy Jackson'-fans opgelet: aantal afleveringen onthuld

Aantal afleveringen Percy Jackson onthuld

Percy Jackson and the Olympians wordt nog een leuke serie op Disney+.

Jim Pedd, 14 mei 2021 om 17:37

Het duurde even voor de serie Percy Jackson om momentum te krijgen. Maar een jaar na de aankondiging is de serie op stoom gekomen.
Schrijver Rick Riordan onthulde in januari dat hij wachtte op groen licht van Disney voor de serie. In april bleek dat het geval te zijn en kon men beginnen met het casten. De kans is daarmee groot dat de serie voor het einde van het jaar begint met zijn opnames.

Aantal afleveringen
Intussen komt het creatieve team langzaamaan bij elkaar. Jonathan Steinberg en Dan Shotz zijn betrokken als uitvoerend producenten en moeten het maken van de serie in goede banen leiden.

En nu leren we via The Illuminerdi dat het eerste seizoen van deze 'big budget'-serie acht afleveringen krijgt. Op die manier verfilmt men op een rustige en passende manier het eerste boek van de reeks van Riordan.

In de serie komt Percy Jackson erachter dat hij een halfgod is; zijn vader is de Griekse god Poseidon. Die stuurt hem naar een kamp waar hij zijn krachten leert kennen en leert dealen met het feit dat hij de zoon van een god is.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Percy Jackson, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws