'Percy Jackson'-fans voeren campagne voor Logan Lerman

Ze willen dat de oorspronkelijk acteur, Logan Lerman, terugkeer als Poseidon.

Jim Pedd, 29-04-2021 12:33

In 2010 was de film Percy Jackson te zien. Daarin was acteur Logan Lerman de hoofdrolspeler, maar al na twee delen kwam de franchise tot een einde. Tot nu dan, want Disney werkt aan een heel nieuwe serie gebaseerd op de boeken.
Het is nog niet helemaal zeker wie de rol van Percy Jackson zal gaan spelen in de nieuwe serie. Er wordt gezocht naar een nieuwe acteur, die straks overtuigend een twaalfjarige knul moet spelen.

Campagne van de fans
Hoe dan ook voeren fans nu druk campagne voor de serie, want zij willen dolgraag dat acteur Logan Lerman te zien is. Hij zou straks de vader van Percy, Poseidon, moeten spelen volgens de fans.

Toen de acteur recent gevraagd werd naar de mogelijkheid van een rol in de televisieserie, vertelde hij dat wel te zien zitten. "Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk gevleid hierdoor en vind ik het mooi dat mensen nog altijd over Percy Jackson spreken."

Toen hem gevraagd werd of hij dan eventueel als Poseidon te zien zou willen zijn, liet hij weten daar ook wel voor open te staan. "Mogelijk, maar het hangt er vanaf."
Bron: ET

Lees meer over: Percy Jackson, Logan Lerman, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in