Eerste foto's en releasedatum 'Masters of the Universe: Revelation'

Eerste foto's nieuwe 'Masters of the Universe'

De epische strijd tussen He-Man en de boosaardige Skeletor barst opnieuw los!

Zilko Tarici, 14 mei 2021 18:41

Netflix heeft eindelijk een eerste blik op Masters of the Universe: Revelation, de herleving van de befaamde jaren '80 animatieserie He-Man and the Masters of the Universe vrijgegeven. Je kunt de afbeeldingen hieronder bekijken.
Daarnaast is onthuld dat deel 1, ofwel de eerste vijf afleveringen van de serie, vanaf vrijdag 23 juli zijn te streamen via Netflix.

Op de foto's zien we verfijnde versies van belangrijke personages als He-Man, Skeletor, Evil-Lyn, Teela en Beast Man, wiens stemmen worden verzorgd door acteurs als Chris Wood, Mark Hamill, Lena Head, Sarah Michelle Gellar en Kevin Michael Richardson.

Eeuwige strijd
In Masters of the Universe: Revelation zien we hoe de oorlog om Eternia verder woedt in een verhaal dat verder gaat waar de iconische personages decennia geleden eindigden.

Na een vernietigende strijd tussen He-Man en Skeletor staat Eternia op de rand van de afgrond en zijn de Guardians of Grayskull van elkaar verwijderd. Het is aan Teela om de helden weer bijeen te brengen en het mysterie van het vermiste Sword of Power op te lossen. Alleen zo kan het einde van het universum worden voorkomen.


Bron: Comingsoon

Lees meer over: Masters of the Universe, Sarah Michelle Gellar, Kevin Smith, Mark Hamill, Kevin Michael Richardson

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws