search
'Friends' vindt wel heel opvallende gastster voor de reünie
Series / Nieuws

'Friends' vindt wel heel opvallende gastster voor de reünie

Justin Bieber zou te zien zijn in een vrij bijzonder kostuum in de special van Friends.

Het gerucht gaat dat de nieuwe aflevering van Friends een rol heeft voor niemand minder dan Justin Bieber. Hij zou in een bijzonder kostuum te zien zijn in The Reunion-special.

Justin Bieber heeft volgens The Sun een cameo opgenomen, met het Spudnik-kostuum aan. Dat was oorspronkelijk te zien in de finale van het achtste seizoen van de serie en werd gedragen door acteur David Schwimmer. Hoewel het een redelijk beschamende foto is, zou Bieber zich erg geamuseerd hebben op de set.

Helemaal vereerd
Volgens de bronnen van The Sun was "Justin vereerd om betrokken te zijn. Hij vond het helemaal niet erg om een belachelijk kostuum te dragen. Het werd allemaal als een militaire operatie uitgevoerd, om details geheim te houden, maar Justin heeft het perfect gedaan."

De special zou ook laten zien hoe Matt LeBlanc de iconische scène waarin zijn personage, Joey Tribbiani, kleren van Chandler Bing draagt, en spieroefeningen doet.

De rechten op de special zijn in handen van HBO Max, dat maar liefst 425 miljoen dollar betaalde voor de serie. De castleden krijgen verder naar het schijnt allemaal tussen de 3 en 4 miljoen dollar voor hun deelname aan de special.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen