search
Eerste blik op 'Monsters At Work' van Disney+
Series / Foto's

Eerste blik op 'Monsters At Work' van Disney+

De serie van Disney+ is een spin-off van de film Monsters, Inc. en wordt heel interessant.

Disney+ heeft vandaag een eerste foto vrijgegeven van de serie Monsters At Work, de spin-off van Monsters, Inc.. Die toont ons vooral de nieuwe personages die een rol krijgen in de serie.

Monsters, Inc. was een van de eerste films die genomineerd werd voor de Academy Award for Best Animated Feature, toen die prijscategorie twintig jaar geleden debuteerde. Centraal staat de vriendschap van Sulley en Mike, die proberen het kleine meisje Boo terug te brengen naar de mensenwereld. In 2013 kwam er al een prequel uit van Pixar, Monsters University en nu komt er een serie.

Monsters At Work
In 2019 kondigde Disney aan dat er een serie zou komen, genaamd Monsters At Work. De serie speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke film af en laat zien dat Monstropolis nu aangedreven wordt door gelach in plaats van gehuil.

Centraal staan een boel oude bekenden, maar we volgen vooral een nieuwe medewerker van Monsters, Inc., namelijk Tylor Tuskmon, die ervan droomt met zijn idolen Sulley en Mike te mogen werken. Hieronder het eerste beeld:Daarop zie je Tylor (het grote paarse monster), en Val Little (de energieke beste vriend van Tylor), evenals Cutter en Duncan. De serie gaat in juli van start.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen