'Lord of the Rings' boekt weer goede vooruitgang

'Lord of the Rings' boekt weer goede vooruitgang

Lord of the Rings heeft weer een prestigieus regisseur gevonden voor een aantal afleveringen.

Jim Pedd, 15 mei 2021 om 14:24

Het gaat goed met de opnames van het gestoord dure eerste seizoen van de Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video. Vandaag is aangekondigd dat Charlotte Brändström als derde regisseur aan boord is gebracht.
Brändström is deze week al begonnen met werken in Nieuw-Zeeland en regisseert twee afleveringen van de serie. Eerder maakte J.A. Bayona de eerste twee afleveringen en Wayne Che Yip maakt er vier.

Erg enthousiast
In een statement liet Brändström weten dat ze ernaar uitkijkt om de serie te mogen helpen maken. "Ik ben erg enthousiast om door Midden-aarde geleid te worden door JD's en Patrick's visie en mezelf onder te dompelen in de iconische wereld van J.R.R. Tolkien. Het is een groot voorrecht om in Nieuw-Zeeland te zijn en samen te werken met het uitmuntende ensemble van creatieve talenten van Amazon Studios", vertelde ze.

De aankomende serie van Amazon Studios brengt voor de allereerste keer de heldhaftige legendes van het legendarische Tweede Era van de geschiedenis van Midden-aarde naar de schermen.

Dit epische drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of the Rings.

De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met het lang gevreesde kwaad dat opnieuw zijn intrede doet in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfen hoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart. Deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.
Lees meer over: Lord of the Rings, Charlotte Brandstrom, Amazon Prime Video, LOTR, JRR Tolkien

Populair nieuws