search
'Titans' onthult eerste blik op Red Hood
Series / Foto's

'Titans' onthult eerste blik op Red Hood

De Red Hood debuteert in het derde seizoen van de serie Titans op Netflix.

Dit derde seizoen gaan we de Red Hood voor het eerst zien in DC-serie Titans. Vandaag deelde acteur Curran Walters een beeld vanaf de set van de serie van het kostuum.

Dat beeld toont ons nog niet het volledige personage, maar wel al iets van zijn look. Red Hood heeft een eigen logo en eigen kleurschema gekregen.

Titans seizoen 3
In de serie heeft Jason Todd de Titans verlaten. Maar hij blijft wel onderdeel van de serie. Dit nieuwe seizoen zal de voormalige Robin en Batman-trainee de identiteit van de Red Hood aannemen. De reacties op het kostuum - voor zover we dat al zagen - zijn tot nu toe positief.

In een Instagram Story deelde acteur Walters nog een beeld. Dat kan je hieronder bekijken. Het is misschien de meest gedetailleerde blik op het kostuum tot nu toe, al is het nog steeds geen directe foto.



Titans biedt steeds meer informatie deze weken. Zo zagen we al het kostuum van de nieuwe Starfire voorbij komen en horen we het gerucht dat Barbara Gordon dit jaar het pak van Batgirl aan gaat doen. Ook gaan er verhalen over Tim Drake als Robin rond, en Scarecrow die weer naar de serie komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen