search

Ons nieuws van zondag 16 mei 2021

'Avatar: The Last Airbender' krijgt nog meer nieuwe content
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' krijgt nog meer nieuwe content

Maak je maar op voor heel wat nieuwe Avatar: The Last Airbender-content.

Nickelodeon is van plan om flink gebruik te maken van het onlangs opgerichte Avatar Studios. Zodoende heeft men vandaag bekend gemaakt dat er een podcast rond de serie wordt gemaakt.

De podcast heet Avatar: Braving the Elements en wordt gehost door twee van de stemacteurs van de franchise: Dante Basco (Zuko) en Janet Varney (de opvolger van Aang).

Heel enthousiast
Nickelodeon is natuurlijk erg enthousiast. Podcast-baas Will Pearson van iHeart Podcast, waarmee Nickelodeon de boel maakt, vertelt het volgende:

"We zijn erg opgewonden samen te mogen werken met het team van Nickelodeon om zo'n ongelofelijk leuke series naar een publiek overal te kunnen brengen," aldus Pearson. "We kunnen niet wachten tot fans de podcast kunnen beluisteren."

Elke aflevering van de Avatar: The Last Airbender-podcast duikt weer in een nieuwe aflevering van de televisieserie. De hosts bekijken elke aflevering weer een nieuwe en gaan dan in op de belangrijkste momenten. Ook belooft men dat er gastverschijningen zijn voor andere cast- en crewleden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' onthult wanneer Cisco vertrekt
Series / Nieuws

'The Flash' onthult wanneer Cisco vertrekt

The Flash neemt dit jaar nog afscheid van een van zijn vaste aanwezigen: Cisco.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans weten al dat Cisco op een zeker moment zal vertrekken bij de serie The Flash. Dat gebeurt dit zevende seizoen en nu weten we wanneer.

Cisco wordt gespeeld door Carlos Valdes en is een van de acteurs die het langst betrokken is bij het Arrowverse. Hij was in het begin een geniale wetenschapper die Barry Allen hielp bij STAR Labs, maar kreeg later ook superkrachten voordat hij die weer vrijwillig inleverde. En nu gaat hij helemaal vertrekken bij de serie.

Een synopsis
The Flash is al rustig aan begonnen met het opbouwen van het vertrek van Cisco. In aflevering 9 bleek hij te worstelen met het nieuwste wereldreddende plan van Barry. En hij realiseerde zich toen dat het tijd was om te vertrekken uit Central City. Precies op dat moment vertrok zijn vriendin Kamila naar San Francisco. Wellicht gaan ze daar dan samenwonen?

Aflevering 12, die op 1 juni te zien is, blijkt nu de laatste te zijn van Cisco. De aflevering heet Good-Bye Vibrations en heeft een synopsis gekregen. Die luidt als volgt:

Cisco en Kamila vertellen het team dat ze Central City verlaten. Maar Barry, Iris en Caitlin hebben niet veel tijd om het nieuws te verwerken, omdat een nieuwe versie van Rainbow Raider toeslaat en het OG Team Flash nog een keer samen moet werken om de stad te redden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix Top-3: Naar deze series keek Nederland massaal dit weekend
Series / Nieuws

Netflix Top-3: Naar deze series keek Nederland massaal dit weekend

Deze week is er weer een nieuwe serie in de top drie te vinden van de meest bekeken shows op Netflix.

Elke week kijken we naar de meest bekeken series op Netflix. Dit weekend is er weer eens iets nieuws doorgedrongen in de top drie: Love, Death + Robots.

Het tweede seizoen van de bijzondere reeks animatiefilms is heel goed bekeken en doorgedrongen tot de top drie. Helaas nog wel onderaan het lijstje, maar wellicht dat de serie Jupiter's Legacy straks nog van de troon stoot?

1. Jupiter's Legacy: Ze zijn de eerste generatie superhelden. Maar als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en gelden de oude regels niet meer.

2. El Innocente: Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.

3. Love, Death + Robots seizoen 2: Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maakt HBO een Batman-serie met een wel heel grote naam?
Series / Nieuws

Maakt HBO een Batman-serie met een wel heel grote naam?

Het gerucht gaat dat Ben Affleck terug keert als Batman voor een nieuwe serie.

Het gerucht gaat dat acteur Ben Affleck nog niet klaar is als Batman. Hij speelde die rol in een aantal films van Zack Snyder, maar werd intussen weer opgevolgd door acteur Robert Pattinson.

Toch horen we telkens weer verhalen dat Warner Bros. door wil met Affleck als Batman. Vandaag stelt Mikey Sutton van Geekosity bijvoorbeeld dat AT&T van plan is een miniserie te maken rond Batman.

Arkham Knight?
Het verhaal van Sutton, die stelt op basis van betrouwbare anonieme bronnen te schrijven, is dat AT&T van plan is een miniserie te maken die gebaseerd is op de Arkham Knight-games. Daarin zou niet alleen een rol zijn weggelegd voor Ben Affleck als Batman, ook zou Joe Manganiello eindelijk te zien zijn als Deathstroke.

Er zijn eindeloos veel geruchten over Batman en Ben Affleck. Zo hoorden we vorig jaar dat hij getekend had voor meerdere nieuwe films en series, en claimden anderen weer dat The Flash zijn laatste film als Batman zal zijn.

Wat het ook wordt: de toekomst zal het ons leren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'Bosch' seizoen 7 en wanneer is de serie te zien?
Series / Trailer

Eerste beelden 'Bosch' seizoen 7 en wanneer is de serie te zien?

Amazon Prime Video heeft ook bekendgemaakt wanneer de serie Bosch weer verder gaat.

De trailer voor het zevende seizoen van Bosch laat niet alleen de eerste beelden van het laatste seizoen zien, ook weten we nu wanneer de serie doorgaat.

De serie Bosch heeft een hoofdrol voor Titus Welliver, die te zien is als de detective uit de titel. De serie focust zich ook op zijn band met dochter Maddie en het was de eerste Prime Video Original Series, eentje die in 2014 van start gaat.

Richting het einde
Hoewel Bosch een succes is en de serie het goed deed bij het publiek, komt de serie tot een einde. Tegelijk begint IMDb TV (een streamingdienst die ook in handen is van Amazon) met een spin-off die draait om het leven van Bosch als pensionado.

Voordat het zover is, hebben we nog het zevende seizoen dat acht afleveringen krijgt om naar uit te kijken. Amazon gaf ook al een synopsis vrij en liet weten dat de reeks op 25 juni van start gaat. Hier de trailer, daarna hebben we de synopsis.



Als een tienjarig meisje om het leven komt in een brand, besluit Detective Harry Bosch alles op het spel te zetten om haar moordenaar te pakken. De politiek gevoelige zaak zet Boch voor een vreselijk dilemma, want hoe ver wil hij gaan voor gerechtigheid?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De grootste Arrowverse-helden samen op een unieke poster
Series / Posters

De grootste Arrowverse-helden samen op een unieke poster

De voornaamste Arrowverse-helden staan samen op een nieuwe poster van The CW.

Goed, we mogen het eigenlijk niet meer het Arrowverse noemen (tegenwoordig is het 't 'The CWVerse', maar jullie weten waar we het over hebben. Vandaag is er een poster vrijgegeven door The CW die alle voornaamste helden verzamelt.

The CW zet nog altijd vol in op het universum van DC-personages. Er zijn meerdere series bezig met uitzendingen en een aantal komen tot een einde. Andere series komen snel op televisie en brengen ons weer veel nieuws.

De Arrowverse-helden
Een gloednieuwe poster die vandaag werd vrijgegeven verzamelt Black Lightning (Cress Williams), The Flash (Grant Gustin), Stargirl (Brec Bassinger), White Canary (Caity Lotz), Superman (Tyler Hoechlin), Batwoman (Javicia Leslie) en Supergirl (Melissa Benoist). Samen schitteren ze op dit beeld dat de hype moet vergroten voor de aankomende nieuwe afleveringen.



Het The CWVerse heette ooit het Arrowverse, maar sinds die serie voorbij is, moet The CW het met een nieuwe naam doen. Daarmee is ook meteen duidelijk dat geen van de vele verschillende helden meer volledig centraal staat en dat men nu echt meerdere verhalen vertelt.

Helaas komt er dit jaar geen crossover in het The CWVerse. Dat heeft te maken met de maatregelen rond het coronavirus, waardoor twee productiecrews niet gemengd kunnen en mogen worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken
Series / Featured

3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken

Opvallende series op Netflix waarin het geloof een grote rol spelen.

Hieronder tips voor drie series die je gewoon op Netflix vindt en behoorlijk wat komedie bieden. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The End of the F***cking World | Bing nu! | 2 seizoenen

In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip. Met onder meer Jessica Barden, Alex Lawther en Steve Oram.



Sexify | Bing nu! | 1 seizoen

Om met een innovatieve seksapp een techwedstrijd te kunnen winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de uitdagende wereld van intimiteit verkennen. Het eerste seizoen van deze Poolse serie verscheen eind april.



Sex Education | Bing nu! | 2 seizoenen

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen. Er staan twee seizoenen van de serie met Asa Butterfield, Gillian Anderson en Ncuti Gatwa op Netflix en er komt meer aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel onthult foto van opgepakte Loki in nieuwste Marvel-serie
Series / Foto's

Marvel onthult foto van opgepakte Loki in nieuwste Marvel-serie

Volgende maand verschijnt alweer de derde Marvel serie op streamingdienst Disney+.

Na het wonderlijke WandaVision en het actierijke The Falcon and the Winter Soldier verschijnt volgende maand de sci-fi thriller Loki op Disney+. Het is de derde serie binnen het Marvel Cinematic Universe in slechts een half jaar tijd.

Uiteraard is het Tom Hiddleston die weer invulling geeft aan de God of Mischief. We zagen hem al als Loki in de films Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War. In Avengers: Endgame keerde de Loki uit The Avengers terug en dit was gelijk de aanzet tot de serie Loki.

Gevangen Loki
Via Entertainment Weekly krijgen we een nieuwe foto te zien uit de serie. Loki gaat direct verder waar het personage in Endgame ontsnapte met de Tesseract. De 'cosmic cube' met de Space Stone geeft hem de mogelijkheid om door de ruimte en tijd te reizen.

Op de foto zien we Hiddleston als Loki die gevangen is genomen door de Time Variance Authority (TVA). Hij heeft met de tijdslijnen gerommeld en hij moet die nu samen met de verschillende leden van de TVA herstellen. Op 9 juni start Loki op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Sparrow Academy valt aan op foto's 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Series / Foto's

The Sparrow Academy valt aan op foto's 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Het derde seizoen van The Umbrella Academy wordt op dit moment opgenomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op dit moment vinden de opnames van het derde seizoen van The Umbrella Academy van Netflix plaats. Vandaag krijgen we voor het eerst een goede blik op de Sparrow Academy.

Het derde seizoen duikt in een alternatieve realiteit. Door hun handelingen in het verleden, bestaat The Umbrella Academy niet meer en is deze opgevolgd door het alternatieve team, de Sparrow Academy. En die twee lijken snel te gaan vechten.

Actie op setfoto's
Op beelden vanaf de set zien we actie gebeuren. Hieronder zie je Ben samen met twee compagnons, vermoedelijk Fei en Sloane, die het opnemen tegen Luther. Fei staat trouwens te boek als "de slimste persoon in elke kamer" en Sloane als "een romanticus en een dromer".

Tweet verwijderd

Hieronder zie je hoe de actie opgenomen wordt: Tom Hopper (a.k.a. Luther) hangt ondersteboven tijdens een aanval:

Tweet verwijderd

Daarmee lijkt hij het nog zwaar te krijgen in dit nieuwe seizoen. Hieronder zie je hoe Hopper een 'muscle suit' draagt zodat hij ook echt gespierd lijkt:

Tweet verwijderd

Het derde seizoen van The Umbrella Academy duikt in een alternatieve realiteit, waarbij de Sparrow's hen vervangen hebben. Dat belooft wat voor de familie Hargreeves.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker' gaat een verrassing missen
Series / Nieuws

'Peacemaker' gaat een verrassing missen

James Gunn zal een personage dat hij wil gebruiken in Peacemaker nog even bewaren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Regisseur en maker James Gunn bewaart een personage voor het tweede seizoen van Peacemaker, mocht dat seizoen er komen. Hij brengt ons in augustus The Suicide Squad en in januari 2022 de serie Peacemaker die als spin-off dient.

De serie van HBO Max heeft een hoofdrol voor acteur John Cena en wordt op dit moment opgenomen. De vredelievende DC-schurk keert weer terug en ook zullen we andere personages uit de films zien. Zo debuteert Vigilante en Judomaster in dit eerste seizoen. Maar Gunn bewaart ook iemand voor het tweede seizoen, mocht dat er komen.

Tweede seizoen
James Gunn is erg blij met zijn samenwerking met Warner Bros., DC Comics en HBO Max. Hij heeft grote creatieve vrijheid gekregen en reageert regelmatig op fans die vragen hebben over zijn werk. Zo vroeg iemand Gunn nu of hij iemand bewaart voor een tweede seizoen.

Dat blijkt het geval te zijn. Een niet nader te noemen personage werd uit het eerste seizoen gehaald en wordt nu dus bewaard voor het tweede seizoen. Dat wil niet zeggen dat er een tweede seizoen gaat komen, maar mocht het zover komen dan heeft Gunn iemand achter de hand:



Peacemaker is in januari te zien op HBO Max en kijkt naar het oorsprongsverhaal van Peacemaker, de held die alles wil doen om de wereldvrede te bewerkstelligen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' onthult eerste blik op Red Hood
Series / Foto's

'Titans' onthult eerste blik op Red Hood

De Red Hood debuteert in het derde seizoen van de serie Titans op Netflix.

Dit derde seizoen gaan we de Red Hood voor het eerst zien in DC-serie Titans. Vandaag deelde acteur Curran Walters een beeld vanaf de set van de serie van het kostuum.

Dat beeld toont ons nog niet het volledige personage, maar wel al iets van zijn look. Red Hood heeft een eigen logo en eigen kleurschema gekregen.

Titans seizoen 3
In de serie heeft Jason Todd de Titans verlaten. Maar hij blijft wel onderdeel van de serie. Dit nieuwe seizoen zal de voormalige Robin en Batman-trainee de identiteit van de Red Hood aannemen. De reacties op het kostuum - voor zover we dat al zagen - zijn tot nu toe positief.

In een Instagram Story deelde acteur Walters nog een beeld. Dat kan je hieronder bekijken. Het is misschien de meest gedetailleerde blik op het kostuum tot nu toe, al is het nog steeds geen directe foto.



Titans biedt steeds meer informatie deze weken. Zo zagen we al het kostuum van de nieuwe Starfire voorbij komen en horen we het gerucht dat Barbara Gordon dit jaar het pak van Batgirl aan gaat doen. Ook gaan er verhalen over Tim Drake als Robin rond, en Scarecrow die weer naar de serie komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' seizoen 3 zit vol verrassingen
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' seizoen 3 zit vol verrassingen

Niet alleen wordt de Sparrow Academy behoorlijk uniek, de hele serie wordt verrassend!

De productie van het derde seizoen van The Umbrella Academy is in volle gang. De acteurs weten al heel goed wat er aan zit te komen en kunnen zo nu en dan al teasen wat we mogen verwachten.

Acteur Tom Hopper vertelde dat de cast het dit jaar erg leuk heeft op de set. Dat iedereen goed op elkaar ingespeeld is, helpt heel erg. "Ik vind het zo leuk om de scenario's van dit jaar te lezen," begon Hopper tijdens een Netflix-evenement. "Ik geloof dat het ook komt doordat we zo goed op elkaar ingespeeld zijn en deze personages ook echt goed kennen."

Nieuwe dynamiek
De Sparrow Academy die we dit jaar leren kennen brengt een heel nieuwe dynamiek volgens actrice Emmy Raver-Lampman. "Ik denk dat dit seizoen ook echt heel onvoorspelbaar wordt," zei ze.

"We weten al een beetje van Steve en de grotere lijnen kennen we wel een beetje. Maar de twists van dit seizoen zijn nog altijd heel geheim. Ik heb echt geen idee hoe het eindigt en dat is voor het eerst, normaal weet je wel wat het einddoel is waar je naartoe werkt. Maar nu dus zeker niet."

Dat belooft dus zeker wat voor het derde seizoen van The Umbrella Academy, dat hopelijk dit jaar nog door gaat op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.