'The Umbrella Academy' seizoen 3 zit vol verrassingen

'The Umbrella Academy' seizoen 3 vol verrassingen

Niet alleen wordt de Sparrow Academy behoorlijk uniek, de hele serie wordt verrassend!

Jim Pedd, 16 mei 2021 om 10:00

De productie van het derde seizoen van The Umbrella Academy is in volle gang. De acteurs weten al heel goed wat er aan zit te komen en kunnen zo nu en dan al teasen wat we mogen verwachten.
Acteur Tom Hopper vertelde dat de cast het dit jaar erg leuk heeft op de set. Dat iedereen goed op elkaar ingespeeld is, helpt heel erg. "Ik vind het zo leuk om de scenario's van dit jaar te lezen," begon Hopper tijdens een Netflix-evenement. "Ik geloof dat het ook komt doordat we zo goed op elkaar ingespeeld zijn en deze personages ook echt goed kennen."

Nieuwe dynamiek
De Sparrow Academy die we dit jaar leren kennen brengt een heel nieuwe dynamiek volgens actrice Emmy Raver-Lampman. "Ik denk dat dit seizoen ook echt heel onvoorspelbaar wordt," zei ze.

"We weten al een beetje van Steve en de grotere lijnen kennen we wel een beetje. Maar de twists van dit seizoen zijn nog altijd heel geheim. Ik heb echt geen idee hoe het eindigt en dat is voor het eerst, normaal weet je wel wat het einddoel is waar je naartoe werkt. Maar nu dus zeker niet."

Dat belooft dus zeker wat voor het derde seizoen van The Umbrella Academy, dat hopelijk dit jaar nog door gaat op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Steve Blackman, Tom Hopper, Emmy Raver Lampman

Populair nieuws