'Peacemaker' gaat een verrassing missen

'Peacemaker' gaat een verrassing missen

James Gunn zal een personage dat hij wil gebruiken in Peacemaker nog even bewaren.

Jim Pedd, 16 mei 2021 om 12:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Regisseur en maker James Gunn bewaart een personage voor het tweede seizoen van Peacemaker, mocht dat seizoen er komen. Hij brengt ons in augustus The Suicide Squad en in januari 2022 de serie Peacemaker die als spin-off dient.
De serie van HBO Max heeft een hoofdrol voor acteur John Cena en wordt op dit moment opgenomen. De vredelievende DC-schurk keert weer terug en ook zullen we andere personages uit de films zien. Zo debuteert Vigilante en Judomaster in dit eerste seizoen. Maar Gunn bewaart ook iemand voor het tweede seizoen, mocht dat er komen.

Tweede seizoen
James Gunn is erg blij met zijn samenwerking met Warner Bros., DC Comics en HBO Max. Hij heeft grote creatieve vrijheid gekregen en reageert regelmatig op fans die vragen hebben over zijn werk. Zo vroeg iemand Gunn nu of hij iemand bewaart voor een tweede seizoen.

Dat blijkt het geval te zijn. Een niet nader te noemen personage werd uit het eerste seizoen gehaald en wordt nu dus bewaard voor het tweede seizoen. Dat wil niet zeggen dat er een tweede seizoen gaat komen, maar mocht het zover komen dan heeft Gunn iemand achter de hand:Peacemaker is in januari te zien op HBO Max en kijkt naar het oorsprongsverhaal van Peacemaker, de held die alles wil doen om de wereldvrede te bewerkstelligen.
Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, John Cena, HBO Max

Populair nieuws