search
De grootste Arrowverse-helden samen op een unieke poster
Series / Posters

De grootste Arrowverse-helden samen op een unieke poster

De voornaamste Arrowverse-helden staan samen op een nieuwe poster van The CW.

Goed, we mogen het eigenlijk niet meer het Arrowverse noemen (tegenwoordig is het 't 'The CWVerse', maar jullie weten waar we het over hebben. Vandaag is er een poster vrijgegeven door The CW die alle voornaamste helden verzamelt.

The CW zet nog altijd vol in op het universum van DC-personages. Er zijn meerdere series bezig met uitzendingen en een aantal komen tot een einde. Andere series komen snel op televisie en brengen ons weer veel nieuws.

De Arrowverse-helden
Een gloednieuwe poster die vandaag werd vrijgegeven verzamelt Black Lightning (Cress Williams), The Flash (Grant Gustin), Stargirl (Brec Bassinger), White Canary (Caity Lotz), Superman (Tyler Hoechlin), Batwoman (Javicia Leslie) en Supergirl (Melissa Benoist). Samen schitteren ze op dit beeld dat de hype moet vergroten voor de aankomende nieuwe afleveringen.



Het The CWVerse heette ooit het Arrowverse, maar sinds die serie voorbij is, moet The CW het met een nieuwe naam doen. Daarmee is ook meteen duidelijk dat geen van de vele verschillende helden meer volledig centraal staat en dat men nu echt meerdere verhalen vertelt.

Helaas komt er dit jaar geen crossover in het The CWVerse. Dat heeft te maken met de maatregelen rond het coronavirus, waardoor twee productiecrews niet gemengd kunnen en mogen worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen