Eerste beelden 'Bosch' seizoen 7 en wanneer is de serie te zien?

Eerste beelden 'Bosch' seizoen 7

Amazon Prime Video heeft ook bekendgemaakt wanneer de serie Bosch weer verder gaat.

Jim Pedd, 16 mei 2021 om 15:56

De trailer voor het zevende seizoen van Bosch laat niet alleen de eerste beelden van het laatste seizoen zien, ook weten we nu wanneer de serie doorgaat.
De serie Bosch heeft een hoofdrol voor Titus Welliver, die te zien is als de detective uit de titel. De serie focust zich ook op zijn band met dochter Maddie en het was de eerste Prime Video Original Series, eentje die in 2014 van start gaat.

Richting het einde
Hoewel Bosch een succes is en de serie het goed deed bij het publiek, komt de serie tot een einde. Tegelijk begint IMDb TV (een streamingdienst die ook in handen is van Amazon) met een spin-off die draait om het leven van Bosch als pensionado.

Voordat het zover is, hebben we nog het zevende seizoen dat acht afleveringen krijgt om naar uit te kijken. Amazon gaf ook al een synopsis vrij en liet weten dat de reeks op 25 juni van start gaat. Hier de trailer, daarna hebben we de synopsis.


Als een tienjarig meisje om het leven komt in een brand, besluit Detective Harry Bosch alles op het spel te zetten om haar moordenaar te pakken. De politiek gevoelige zaak zet Boch voor een vreselijk dilemma, want hoe ver wil hij gaan voor gerechtigheid?
Lees meer over: Bosch, Amazon Prime Video, Titus Welliver, Amazon

Informatie over de serie: Bosch

Populair nieuws