search
'Chicago Med' ziet twee hoofdrolspelers vertrekken
Series / Nieuws

'Chicago Med' ziet twee hoofdrolspelers vertrekken

Na zes seizoenen neemt de reeks afscheid van twee van haar vaste actrices...

Geoffrey Ketels
De cast van de succesvolle serie Chicago Med wordt een beetje kleiner. Niet één, maar wel twee actrices verlaten de cast na zes seizoenen.

Op moment van schrijven is het zesde seizoen van de serie nog niet afgelopen. Het einde komt langzaam maar zeker wel in zicht. Dat geldt niet alleen voor het zesde seizoen op zich, maar ook voor het optreden van twee vaste leden van de cast.

Zowel Yaya DaCosta (die we voorheen ook al zagen in de medische serie House M.D.) als Torrey DeVitto (Army Wives) zullen niet meer te zien zijn in het zevende seizoen.

Vaste actrices
Dat er afscheid wordt genomen van de twee actrices is opvallend te noemen. Beiden draaiden namelijk reeds mee vanaf het eerste seizoen van Chicago Med. De twee actrices kropen in de huid van de respectievelijke personages van April Sexton en Dr. Natalie Manning.

Inmiddels werd het vertrek door beide dames ook bevestigd via hun Instagram. Het einde voor Chicago Med als serie is nog helemaal niet in zicht, in tegendeel. Vorig jaar raakte namelijk nog bekend dat de serie nog zeker drie extra seizoenen zou krijgen. Dat betekent dat fans sowieso nog een zevende en een achtste deel kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen