search
Vierde seizoen 'Cobra Kai' van Netflix wordt groter dan ooit
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Cobra Kai' van Netflix wordt groter dan ooit

De serie Cobra Kai gaat alsmaar grootschaliger en dat is ditmaal niet anders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eind dit jaar krijgen we al het vierde seizoen van Cobra Kai te zien. Makers Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg teasen dat het vierde seizoen nog groter wordt dan de voorgaande seizoenen.

De serie draait vooral om Johnny Lawrence die zijn voormalige karate dojo Cobra Kai weer opbouwt. Hij heeft nog altijd een rivaliteit met Daniel LaRusso, maar de twee komen in het derde seizoen wat meer tot elkaar. Het vierde seizoen belooft dan ook een paar gave twists te krijgen.

Groter dan ooit
Tijdens een interview met Yahoo! vertelden de drie maker sdat het nieuwe seizoen groter dan ooit wordt.

"Ik kan je zeggen dat het voor ons heel belangrijk was om het derde seizoen te eindigen met een gevoel van 'yeah' in tegenstelling tot het gevoel van 'ahw' waarmee we het tweede seizoen eindigden," aldus Heald.

"We willen een blijvend gevoel van dopamine geven dat je een goed gevoel geeft. We willen je kippenvel geven, laten huilen, keihard laten lachen en dolenthousiast maken. Het is hetzelfde recept, maar met andere smaken en het is nog groter, dus we zijn echt heel, heel erg trots op wat we gemaakt hebben. Ik kan niet wachten tot jullie het kunnen zien."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen