'The Flash' onthult wanneer Cisco vertrekt

'The Flash' onthult wanneer Cisco vertrekt

The Flash neemt dit jaar nog afscheid van een van zijn vaste aanwezigen: Cisco.

Jim Pedd, 16 mei 2021 om 18:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans weten al dat Cisco op een zeker moment zal vertrekken bij de serie The Flash. Dat gebeurt dit zevende seizoen en nu weten we wanneer.
Cisco wordt gespeeld door Carlos Valdes en is een van de acteurs die het langst betrokken is bij het Arrowverse. Hij was in het begin een geniale wetenschapper die Barry Allen hielp bij STAR Labs, maar kreeg later ook superkrachten voordat hij die weer vrijwillig inleverde. En nu gaat hij helemaal vertrekken bij de serie.

Een synopsis
The Flash is al rustig aan begonnen met het opbouwen van het vertrek van Cisco. In aflevering 9 bleek hij te worstelen met het nieuwste wereldreddende plan van Barry. En hij realiseerde zich toen dat het tijd was om te vertrekken uit Central City. Precies op dat moment vertrok zijn vriendin Kamila naar San Francisco. Wellicht gaan ze daar dan samenwonen?

Aflevering 12, die op 1 juni te zien is, blijkt nu de laatste te zijn van Cisco. De aflevering heet Good-Bye Vibrations en heeft een synopsis gekregen. Die luidt als volgt:

Cisco en Kamila vertellen het team dat ze Central City verlaten. Maar Barry, Iris en Caitlin hebben niet veel tijd om het nieuws te verwerken, omdat een nieuwe versie van Rainbow Raider toeslaat en het OG Team Flash nog een keer samen moet werken om de stad te redden.
Lees meer over: The Flash, Carlos Valdes, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws