'Avatar: The Last Airbender' krijgt nog meer nieuwe content

Meer nieuws van Avatar: The Last Airbender

Maak je maar op voor heel wat nieuwe Avatar: The Last Airbender-content.

Jim Pedd, 16 mei 2021 19:18

Nickelodeon is van plan om flink gebruik te maken van het onlangs opgerichte Avatar Studios. Zodoende heeft men vandaag bekend gemaakt dat er een podcast rond de serie wordt gemaakt.
De podcast heet Avatar: Braving the Elements en wordt gehost door twee van de stemacteurs van de franchise: Dante Basco (Zuko) en Janet Varney (de opvolger van Aang).

Heel enthousiast
Nickelodeon is natuurlijk erg enthousiast. Podcast-baas Will Pearson van iHeart Podcast, waarmee Nickelodeon de boel maakt, vertelt het volgende:

"We zijn erg opgewonden samen te mogen werken met het team van Nickelodeon om zo'n ongelofelijk leuke series naar een publiek overal te kunnen brengen," aldus Pearson. "We kunnen niet wachten tot fans de podcast kunnen beluisteren."

Elke aflevering van de Avatar: The Last Airbender-podcast duikt weer in een nieuwe aflevering van de televisieserie. De hosts bekijken elke aflevering weer een nieuwe en gaan dan in op de belangrijkste momenten. Ook belooft men dat er gastverschijningen zijn voor andere cast- en crewleden.
Bron: EW

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Podcast, Nickelodeon, Dante Basco, Janet Varney

Populair nieuws