Nu al goed nieuws voor fans van 'Law & Order: Organized Crime'

Law & Order: Organized Crime krijgt 2e seizoen

Het ziet er goed uit voor Law & Order: Organized Crime, dat nu al vernieuwd is.

Jim Pedd, 17 mei 2021 om 07:06

Law & Order: Organized Crime, de spin-off van Law & Order: SVU, waarin Elliot Stabler terugkeert, is nu al vernieuwd voor een tweede seizoen.
De serie is de nieuwste toevoeging aan de Law & Order-franchise van Dick Wolf en brengt - na een decennium afwezigheid - Elliot Stabler terug. Hij leidt een eenheid die de georganiseerde misdaad moet aanpakken en worstelt tegelijk met wat persoonlijke problemen.

Tweede seizoen
Deadline weet te melden dat Law & Order: Organized Crime nu al vernieuwd is voor een tweede seizoen. De aankondiging komt vlak nadat de serie zijn tweede crossover met SVU omvatte, waarin de voormalig partner van Stabler, Olivia Benson, te zien was.

Overigens gaat het goed met de hele franchise. SVU is nu bezig met zijn 22ste seizoen en kreeg van NBC een driejarige verlenging, waardoor de boel in elk geval 24 seizoenen gehad heeft tegen de tijd dat de boel (mogelijk) tot een einde komt.

Law & Order: Organized Crime laat zien dat Stabler nog herstellende is van een plotselinge aanval op zijn familie, waarbij zijn vrouw om het leven kwam. Hij neemt het nu op tegen Richard Wheatley, die hierachter zit en pakt zo de georganiseerde misdaad aan.
Bron: Deadline

Lees meer over: Law and Order Organized Crime, Law and Order, Christopher Meloni

Populair nieuws