Krijgt 'The Flash' stiekem een spin-off?

Krijgt 'The Flash' stiekem een spin-off?

De serie The Flash lijkt nu al voorzichtig een spin-off op te bouwen rond Impulse en XS.

Jim Pedd, 17 mei 2021 08:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW-serie The Flash krijgt in elk geval een achtste seizoen. Maar hoelang gaat de Arrowverse-serie daarna nog door? Dat is nog onzeker, maar nu al bouwt men stiekem een ideale spin-off op.

De 150ste aflevering van The Flash omvat onder meer de terugkeer van Jessica Parker Kennedy als Nora West-Allen, a.k.a. XS, en het debuut van Jordan Fisher als Bart Allen, a.k.a. Impulse. De twee zijn meerdere afleveringen te zien in de serie en zouden zomaar een grote toekomst kunnen hebben.

Een spin-off?
Het Arrowverse zit vol met spin-offs. The Flash verscheen bijvoorbeeld na Arrow en Arrow plantte zaadjes voor de spin-off Green Arrow and the Canaries. En dan is er Black Lightning dat voorzichtig bouwt aan de spin-off Painkiller. Wat nou als The Flash ook zoiets doet?

Details over de terugkeer van XS en het debuut van Impulse zijn er nauwelijks. Maar we weten dat zij Team Flash moeten helpen bij het verslaan van hun grootste tegenstander tot nu toe. Daar Cisco en Wells dit seizoen de serie verlaten, moet het bijna wel dat Team Flash aanvullingen krijgt.

Aangezien het Arrowverse probeerde een spin-off te maken genaamd Green Arrow and the Canaries - die zich in de verre toekomst af zou spelen - zou men kunnen proberen er nu alsnog eentje te maken rond de kinderen van Barry Allen en Iris West-Allen. Zo blijft hun toekomst ook verzekerd in het Arrowverse.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, Impulse, XS, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws