search
Marvel onthult foto van opgepakte Loki in nieuwste Marvel-serie
Series / Foto's

Marvel onthult foto van opgepakte Loki in nieuwste Marvel-serie

Volgende maand verschijnt alweer de derde Marvel serie op streamingdienst Disney+.

Na het wonderlijke WandaVision en het actierijke The Falcon and the Winter Soldier verschijnt volgende maand de sci-fi thriller Loki op Disney+. Het is de derde serie binnen het Marvel Cinematic Universe in slechts een half jaar tijd.

Uiteraard is het Tom Hiddleston die weer invulling geeft aan de God of Mischief. We zagen hem al als Loki in de films Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War. In Avengers: Endgame keerde de Loki uit The Avengers terug en dit was gelijk de aanzet tot de serie Loki.

Gevangen Loki
Via Entertainment Weekly krijgen we een nieuwe foto te zien uit de serie. Loki gaat direct verder waar het personage in Endgame ontsnapte met de Tesseract. De 'cosmic cube' met de Space Stone geeft hem de mogelijkheid om door de ruimte en tijd te reizen.

Op de foto zien we Hiddleston als Loki die gevangen is genomen door de Time Variance Authority (TVA). Hij heeft met de tijdslijnen gerommeld en hij moet die nu samen met de verschillende leden van de TVA herstellen. Op 9 juni start Loki op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen