'Star Trek: Enterprise' krijgt mogelijk een revival!

De serie was een beetje schuldig voor het complete falen van Star Trek op televisie.

Jim Pedd, 17-05-2021 10:21

In zijn 54-jarige geschiedenis, heeft Star Trek heel wat hits en missers gehad. Star Trek is hoe dan ook een van de grootste en meest lucratieve franchises in de wereld.
Een van de vele producten was Star Trek: Enterprise, dat tussen september 2001 en mei 2005 te zien was. Twaalf jaar daarna werd er geen nieuwe serie meer gemaakt in de franchise. Hoewel de serie toen hij te zien was vooral als een misser gezien werd, heeft hij de laatste jaren fans weten te krijgen.

Een revival?
Sowieso waren er fans. Toen Star Trek: Enterprise gecancelled werd, waren er namelijk fans die een petitie lanceerden om de serie terug te brengen. Dat lukte niet, maar nu krijgen ze mogelijk toch hun zin.

Volgens Geekosity kijkt Paramount naar de mogelijkheid om bepaalde personages van Star Trek: Enterprise terug te brengen. Het zou gaan om nieuwe verschijningen in series, of mogelijk een complete revival. Wat het precies wordt is niet helemaal duidelijk nog.

Geekostity meldt dat Scott Bakula mogelijk terugkeert als Captain Jonathan Archer, Jolene Blalock als T'Pol en John Billingsley als Dr. Phlox; zij waren ook de meest populaire personages. Wat het wordt is niet zeker, maar het is een interessant gerucht.
Bron: geekositymag

Lees meer over: Star Trek Enterprise, Star Trek, Scott Bakula, Jolene Blalock, John Billingsley

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam