Hoe brengt 'Star Trek' Captain Kathryn Janeway terug?

Hoe brengt Star Trek: Prodigy Janeway terug?

De serie Star Trek: Prodigy brengt een zeer bekend en geliefd personage terug. We weten nu hoe.

Jim Pedd, 17 mei 2021 om 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de animatieserie Star Trek: Prodigy keert actrice Kate Mulgrew voor het eerst sinds Star Trek: Voyager tot een einde kwam terug als Captain Kathryn Janeway. Haar personage is een hologram en over die terugkeer vertelde Mulgrew tijdens een interview.
Al tijdens First Contact Day onthulde Paramount+ dat Janeway geen persoon zou zijn, maar een noodhologram. Ze moet een groepje kinderen helpen dat een ruimteschip vindt en dat - zonder de ervaring daarvoor te hebben - aan het vliegen moet krijgen.

Hoe ze terugkeert
"Vijf kinderen zitten vast op een obscure planeet in een niet-verkend gedeelte van het sterrenstelsel", vertelde Mulgrew. "Ze ontsnappen uit hun gevangenschap en racen over de planeet, waar ze een defect ruimteschip begraven in het zand vinden."

"Ze gaan naar binnen en natuurlijk zitten hun gevangenisbewakers achter hen aan. Ze krijgen het schip niet aan, de schilden niet werkende en ineens, als iemand een knop aanraakt, komt een hologram tevoorschijn: 'Hallo kinderen, ik zie dat jullie een klein probleem hebben. Kan ik iets voor jullie betekenen?' Het is Captain Janeway, in hologramvorm."

"Ik denk dat we echt tot de verbeelding van jonge kinderen gaan spreken. Als ze de serie kijken met hun moeders, die mij in live-action zagen, en hun vaders die van onze crew hielden, wordt het echt een familieding en dat maakt de cirkel rond."
Bron: RT

Lees meer over: Star Trek Prodigy, Kate Mulgrew, Star Trek, Kathryn Janeway

Populair nieuws