De wereld is nu nog gekker dan die van 'The Boys'

De wereld is nu nog gekker dan die van 'The Boys'

De wereld heeft The Boys ingehaald qua gekkigheid lijkt het nu wel.

Jim Pedd, 17 mei 2021 om 16:33

The Boys van Amazon Prime Video is bepaald geen serie die zich afspeelt in een bijzonder realistische wereld of iets dergelijks. Tegelijk lijkt het er steeds meer op dat de serie wel een redelijk actuele boodschap bevat.
Uitvoerend producent Rebecca Sonnenshine vertelde het volgende aan Deadline: "De wereld heeft ons dit jaar ingehaald. Wat de ideeën van zakelijke malversaties en te grote macht van de bazen van bedrijven betreft, voelt de serie behoorlijk realistisch".

Derde seizoen
De opnames van het derde seizoen van The Boys vinden op dit moment plaats in Canada. De reeks wordt volgens acteur Laz Alonso bloederiger dan ooit. Volgens hem gebruikt men wel drie keer zoveel bloed bij de opnames als in eerdere jaren het geval was.

Dat belooft dus wat. Alonso speelt in dit seizoen de rol van Mother's Milk, en hij doet zijn best om de groep van The Boys weer bij elkaar te brengen. Gezamenlijk moet die groep het weer opnemen tegen een boel van de grote superhelden, die moeten ze immers nog aanpakken.

Het derde seizoen van The Boys heeft nog geen releasedatum op Amazon Prime Video. Ook weten we nog niet wanneer de geplande spin-off te zien is.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Amazon

Populair nieuws