'Home Before Dark' seizoen 2 binnenkort op Apple TV+

'Home Before Dark' S2 binnenkort op Apple TV+

Het tweede seizoen van de serie 'Home Before Dark' komt er bijna aan!

Geoffrey Ketels, 17-05-2021 15:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij één van de vele fans van de serie Home Before Dark? Dan kan je het tweede seizoen binnenkort bekijken op Apple TV+!
In de serie Home Before Dark volgen we Brooklynn Prince en Jim Sturgess. De reeks staat er om bekend sterk geïnspireerd te zijn door de onderzoeksjournaliste Hilde Lysiak.

In het tweede seizoen zien we hoe de verslaggeefster Hilde Lisko een onderzoek start. Dit onderzoek wordt opgestart nadat er zich een mysterieuze explosie heeft voorgedaan op een plaatselijke boerderij. Haar onderzoek brengt haar echter al snel in nauwe schoentjes. Ze komt er namelijk mee lijnrecht tegenover een machtige en bovendien ook zeer invloedrijke onderneming te staan.

Juni 2021
Het tweede seizoen van Home Before Dark zal bestaan uit in totaal tien afleveringen. Elke vrijdag zal er een nieuwe aflevering worden toegevoegd aan het aanbod van Apple TV+. De lanceringsdatum van de eerste aflevering is vrijdag 11 juni.

Heb jij nog helemaal niets gezien van deze serie, maar ben je best wel benieuwd? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Home Before Dark, serie, series, Apple TV, Apple

Populair nieuws