Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

Goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Discovery'

De scenario's van het vierde seizoen van de serie Star Trek: Discovery zijn klaar!

Jim Pedd, 17 mei 2021 om 17:35

Het vierde seizoen van de serie Star Trek: Discovery is weer een stap dichterbij. De scripts voor de nieuwe reeks zijn namelijk klaar!
Dat laat Michelle Paradise weten op Twitter. "Het was een lange reis om deze woorden te typen. Maar hier zijn ze... #StarTrekDiscovery".

Vierde seizoen
Het vierde seizoen van de serie Star Trek: Discovery belooft heel interessant te worden. Captain Burnham en de crew van de USS Discovery staan namelijk voor een nieuwe uitdaging. Over het hele spectrum gaan mensen nu namelijk de aanwezigheid van de Federation voelen.

Hieronder het bericht van Paradise op Twitter:Star Trek: Discovery speelt zich nu af na het jaar 3000, als het melkwegstelsel er slechter voor staat dan ooit tevoren. Door het ontploffen van zo'n beetje alle dilithium konden ruimteschepen niet meer vliegen. Maar nu is dat probleem opgelost en kan men hoop terugbrengen naar de melkweg.

En precies daar gaan Michael Burnham en de crew mee aan de slag in dit vierde seizoen. Star Trek: Discovery seizoen 4 heeft nog geen releasedatum.
Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, CBS All Access, Sonequa Martin Green, Michelle Paradise

Populair nieuws