search
Nieuw op Netflix: 'Who Killed Sara' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Who Killed Sara' seizoen 2

Fans van de reeks hebben absoluut niet lang moeten wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels
Soms moeten we erg lang wachten tot er een vervolg verschijnt op een serie, maar soms worden we ook aangenaam verrast. Fans van Who Killed Sara krijgen namelijk vanaf komende woensdag al het tweede seizoen voor de kiezen.

Ondanks de vrij slechte recensies op gespecialiseerde websites blijken de kijkcijfers van de serie Who Killed Sara het niet eens zo slecht te doen. Velen kijken dan ook uit naar het verschijnen van het tweede seizoen.

Best bekeken
In de Verenigde Staten heeft de serie ondertussen de titel van best bekeken niet-Engelstalige Netflix-original gekregen. Ook in ons land doet de reeks het behoorlijk goed. Toen het eerste seizoen ten einde kwam werd het meteen duidelijk dat er nog een vervolg aan zou komen. Wisten we toen echter veel dat we het tweede seizoen zo snel voor de kiezen zouden krijgen...

Het tweede seizoen van Who Killed Sara is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf komende woensdag 19 mei. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen