search

Ons nieuws van dinsdag 18 mei 2021

'The Boys' toont gewelddadige Soldier Boy
Series / Foto's

'The Boys' toont gewelddadige Soldier Boy

De serie The Boys komt eraan met een behoorlijk gewelddadige derde seizoen op Amazon Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was een grote verrassing toen Jensen Ackles gecast werd in het derde seizoen van The Boys van Amazon Prime Video. Hij werkte immers al jaren samen met maker Eric Kripke, dus dat de twee weer zouden samenwerken was geen verrassing.

Ackles heeft speciaal voor het derde seizoen van de serie een enorme baard laten groeien en is naast acteur Jack Quaid te zien in de serie. De twee lachen hier vrolijk samen, maar komen straks lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Gevaarlijke Soldier Boy
Quaid speelt een van 'The Boys' in de serie die het opnemen tegen de superhelden; een van die helden wordt gespeeld door Ackles - die is Soldier Boy. En die was een van de oorspronkelijke helden, die ook bloedje gevaarlijk is en nergens voor terugdeinst.

Soldier Boy is er namelijk een van de 'oude stempel' die vindt dat hij alles moet doen om maar de wereldvrede te bewerkstelligen. Hieronder het beeld van de twee samen:

Bekijk op instagram


Eric Kripke vertelde al dat Jensen geen leuke man speelt: "Ik denk dat iedereen verwacht dat Jensen een goeierik zal zijn, maar die mensen zullen allemaal behoorlijk teleurgesteld zijn."

Dat belooft wat voor het derde seizoen van de serie, dat in de loop van dit jaar te zien zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Immens populaire verfilming 'Sweet Tooth' onthult nieuwe trailer
Series / Trailer

Immens populaire verfilming 'Sweet Tooth' onthult nieuwe trailer

Ben je al klaar voor de release van Sweet Tooth? Een aparte Netflix-serie die zeker de moeite waard lijkt.

Een van de meest populaire comics die DC's Vertigo Imprint gemaakt heeft, komt snel naar het kleine scherm. Netflix verfilmt namelijk de serie Sweet Tooth en heeft daar een nieuwe trailer voor vrijgegeven.

Sweet Tooth krijgt in zijn eerste seizoen acht afleveringen. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige comics van Jeff Lemire, debuteert in de loop van juni op Netflix. Een van de producenten is niemand minder dan Marvel-ster Robert Downey Jr.

Sweet Tooth-trailer
Netflix begint deze week al meteen goed, met nieuwe beelden voor Sweet Tooth. Die zien er behoorlijk tof uit en schetsen een goed beeld van de wereld die ons te wachten staat. En waar de boel ook heen gaat.

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Er ontstaan hybride wezens, mengelingen tussen mensen en dieren. We volgen in Sweet Tooth het jongetje Gus, die een gewei heeft en op wie gejaagd wordt. Hij wordt door de mensen in de trailer een 'enemy child' genoemd en dat belooft niet veel goeds.

De trailer laat ook meteen zien dat de serie bij vlagen nog best gruwelijk is, want niemand schrikt ervoor terug de arme hybride kinderen aan te vallen. Hieronder zie je de nieuwe beelden. Vanaf 4 juni is de serie te streamen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megahit 'Bridgerton' van Netflix wordt straks door iemand anders gemaakt
Series / Nieuws

Megahit 'Bridgerton' van Netflix wordt straks door iemand anders gemaakt

Shonda Rhimes vertrekt na het tweede seizoen van Bridgerton als showrunner en heeft een opvolger.

Vorige week was erg mooi voor fans van Netflix-serie Bridgerton. Netflix kondigde namelijk een spin-off serie aan die zou draaien om het personage Queen Charlotte.

De spin-off zou gemaakt worden door Shonda Rhimes zelf, die verbonden was aan het project als schrijfster en als uitvoerend producent. Maar ook bleek ze te vertrekken bij de serie Bridgerton, die nog minstens drie seizoenen krijgt. Een plaatsvervanger is ook gevonden.

Opvolger bij Bridgerton
Jess Brownell, die aan verschillende Shondaland-series meegewerkt heeft, heeft getekend om als showrunner van Bridgerton aan de slag te gaan. Brownell zal de komende seizoenen maken voor Bridgerton, in elk geval nummers drie en vier.

Brownell werkte ook al als uitvoerend verhaal-editor aan acht van de afleveringen van de serie Bridgerton. Affiniteit daarmee heeft ze dus duidelijk wel, en ook de ervaring om haar nieuwe plek als showrunner voor het derde en vierde seizoen te krijgen.

Bridgerton heeft acht afleveringen tot nu toe en krijgt straks een tweede seizoen op Netflix. Dat zal ook weer acht afleveringen krijgen en wordt op dit moment opgenomen. Vermoedelijk is de boel eind dit jaar al te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' zet het Marvel Cinematic Universe op z'n kop
Series / Nieuws

'Loki' zet het Marvel Cinematic Universe op z'n kop

De serie Loki zal een heel nieuw hoekje van het MCU op gaan bouwen op Disney+.

Loki-schrijver Michael Waldron laat weten dat het Marvel Cinematic Universe straks weer flink uitgebreid wordt als hij eenmaal klaar is. Er wordt een heel nieuw hoekje opgebouwd.

De serie staat op het punt van beginnen. Over iets meer dan twee weken, op 9 juni, debuteert de eerste van zes afleveringen. In de serie zal Loki door het multiversum reizen, in opdracht van de Time Variance Authority.

Helemaal op de kop zetten
Waldron sprak met Entertainment Weekly over de serie Loki. Hij vertelde dat hij de serie op een mooie manier mocht pitchen: "ik vroeg: 'Wat als dit de beste serie ooit zou zijn?' Ik denk dat dit letterlijk mijn pitch was. Mijn pitch voor de serie was een soort grote, gestoorde tijdreis-serie."

"Loki is een personage dat altijd worstelt met zijn eigen identiteit, en de TVA is - dankzij hun werk - uniek geplaatst om Loki een spiegel voor te houden en hem te confronteren met wie hij echt is en wie hij had moeten zijn."

Interessant is vooral dat de serie een nieuwe wereld opbouwt. "De TVA is een geheel nieuwe wereld met een nieuwe cast aan personages en dat voelt het meest opwindend aan de serie; het bouwen van een nieuw hoekje van het MCU."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mindhunter'-fans opgelet: dat derde seizoen kan er zomaar komen
Series / Nieuws

'Mindhunter'-fans opgelet: dat derde seizoen kan er zomaar komen

Mogelijk zijn de gesprekken tussen Netflix en David Fincher over Mindhunter heel serieus.

David Fincher en Netflix zijn, zo meldt Geekosity, in serieuze gesprekken beland om de serie Mindhunter terug te brengen voor een derde seizoen.

De serie Mindhunter is een populaire psychologische thriller op Netflix, maar de laatste afleveringen debuteerden op 16 augustus 2019 op de streamingdienst. Sindsdien hebben we vrijwel niets meer gehoord over de serie.

Geen contract meer
Extra pijnlijk voor fans die hoopten op meer, is dat Netflix besloot de hoofdrolspelers (Jonathan Groff, Holt McCallany en Anna Torv) vrij te stellen van hun contract. Dat gebeurde in januari 2020 en toen werd de serie ook voor onbepaalde tijd gepauzeerd.

Maar nu zouden Netflix en Fincher toch weer serieuze gesprekken voeren. Fincher zou een stuk enthousiaster zijn over een mogelijke terugkeer van de serie, waar hij eerder na het tweede seizoen liet weten niet zeker te weten of hij wel energie had voor die terugkeer.

"Je draait werkweken van 90 uur. Echt je hele leven gaat erin op. Toen ik klaar was, was ik behoorlijk uitgeput en zei ik: 'Ik weet niet of ik het in mij heb om een derde seizoen op te zetten'."

Nou gelukkig zit dat nu ogenschijnlijk wel snor en krijgen we hopelijk een nieuw seizoen van Mindhunter.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black-ish'-fan? Dan hebben we slecht nieuws
Series / Nieuws

'Black-ish'-fan? Dan hebben we slecht nieuws

De serie Black-ish krijgt misschien nog wel een nieuw seizoen; daarna is het echt gedaan.

Kenya Barris laat weten dat de serie Black-ish eindigt met zijn achtste seizoen op ABC. Daarmee komt er een einde aan een baanbrekende serie.

Barris, bedenker van de serie op ABC, vertelde dat er een achtste seizoen besteld was. Maar dat het ook het laatste seizoen zal zijn. De serie werd niet meteen gecancelled, zodat het team de kans kon krijgen om de boel netjes af te ronden.

Richting het einde werken
"Tegenwoordig is het zeldzaam om te mogen beslissen wanneer je serie tot een einde zou moeten komen en we zijn dankbaar dat ABC het mogelijk maakt voor ons een laatste seizoen te maken dat precies doet wat wij willen - en dat we dat weer mogen doen met de buitengewone cast die al sinds het begin bij ons is," schreef Kenya Barris in een caption op Instagram.

"Deze serie heeft mijn leven op zoveel manieren veranderd en ik ben zo trots op de gesprekken die we hebben helpen beginnen," schreef Barris verder. "Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder ons publiek en onze supporters die de serie elke stap weer enorm aangemoedigd hebben."

Black-ish is een van de meest populaire series van de afgelopen jaren op ABC. Check hier het bericht van Barris op Instagram:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe gaat 'Sex and the City' om met dit verlies
Series / Nieuws

Hoe gaat 'Sex and the City' om met dit verlies

De serie moet het doen zonder Samantha Jones, hoe gaat men daarmee om?

HBO Max-baas Casey Bloys sprak over de reboot die men ontwikkelt van Sex and the City. Hij vertelde de manier waarop men om zal gaan met Kim Cattrall's afwezigheid.

De tien afleveringen die in de maak zijn, en de titel And Just Like That... krijgen, hebben hoofdrollen voor Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Maar er ontbreekt iemand, namelijk Kim Cattrall, a.k.a. Samantha Jones.

Hoe dan?
De afwezigheid van de actrice in de serie is een groot verlies. Maar Bloys denkt dat er een prima oplossing voor bedacht is.

"Net als in het echte leven, komen mensen in je leven en verdwijnen ze weer. Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen beginnen", begon Bloys.

"Dus ik denk dat het allemaal heel erg laat zien hoe het leven echt is." De serie draait straks om hoe het is om een vijftigjarige vrouw in New York City te zijn. "Dus het zal ook heel organisch voelen. De vrienden die je had toen je 30 was, zijn vermoedelijk niet dezelfde vrienden die je hebt als je vijftig bent."

Kortom: druk hoeft niemand zich te maken over de revival van Sex and the City. Het komt allemaal goed!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander'-acteur heeft geheime rol in 'Game of Thrones: House of the Dragons'
Series / Nieuws

'Outlander'-acteur heeft geheime rol in 'Game of Thrones: House of the Dragons'

De cast van de Game of Thrones-spinoff wordt alsmaar indrukwekkender.

Graham McTavish (Outlander, Preacher, The Hobbit) heeft bevestigd dat hij in het geheim is gecast in HBO's Game of Thrones-spinoff/-prequel House of the Dragon, aldus The Hollywood Reporter.

Tijdens een interview met het Engelse blad Stylist werd McTavish gevraagd naar het project:

"Ja, dat is echt kicken. Het is heel gaaf om mee te mogen doen. Het is een enorm project, en we leren elkaar momenteel kennen. Het zijn allemaal toffe mensen. Het is geweldig, maar ik kan er niet veel over kwijt. Over het verhaal mag ik niks zeggen. Maar er zitten wel heel veel draken in."

Waarom zo geheimzinnig?
McTavish zou naar verluidt onlangs gekostumeerd zijn gespot op de set van de serie, maar HBO wil nog niks bevestigen over de casting van McTavish.

De acteur zal in de 10-delige miniserie te zien zijn naast Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke en Emma D'Arcy. De serie moet ergens in 2022 te streamen zijn via HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-acteur geloofde niet dat series zouden werken
Series / Nieuws

Marvel-acteur geloofde niet dat series zouden werken

Kan je het Marvel-model wel direct overzetten naar een serie? Nou, blijkbaar wel.

Marvel-acteur Anthony Mackie twijfelde of Marvel Studios er wel in zou slagen om de formule die het Marvel Cinematic Universe zo groot heeft gemaakt, succesvol over te zetten naar televisie.

Mackie speelt de hoofdrol in The Falcon and the Winter Soldier, waarin zijn personage Sam Wilson het stokje van Captain America overneemt. Hoewel mensen positief reageerden op de serie, twijfelde hij een tijdje of dit wel zou slagen.

Moeilijk om te zetten
De acteur was sceptisch "en erg verbaasd over het idee van een televisieserie. ik dacht niet dat we erin zouden slagen om wat we in de films doen, te vertalen naar de films."

"Ik werd echt weggeblazen door hoe goed ze de uitzonderlijke omvang van de films van Marvel Studios wisten om te zetten naar Disney+."



De acteur sprak ook over zijn nieuwe Captain America en wat die volgens hem mee gaat brengen. "Je moet onthouden dat hij een counselor is en een normale kerel die een Avenger werd. Hij heeft geen superkrachten, er is geen supersuit en geen superserum. Hij is gewoon een normale vent."

Mackie speelt straks de rol van Captain America in een nieuwe film.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Who Killed Sara' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Who Killed Sara' seizoen 2

Fans van de reeks hebben absoluut niet lang moeten wachten op het vervolg...

Geoffrey Ketels
Soms moeten we erg lang wachten tot er een vervolg verschijnt op een serie, maar soms worden we ook aangenaam verrast. Fans van Who Killed Sara krijgen namelijk vanaf komende woensdag al het tweede seizoen voor de kiezen.

Ondanks de vrij slechte recensies op gespecialiseerde websites blijken de kijkcijfers van de serie Who Killed Sara het niet eens zo slecht te doen. Velen kijken dan ook uit naar het verschijnen van het tweede seizoen.

Best bekeken
In de Verenigde Staten heeft de serie ondertussen de titel van best bekeken niet-Engelstalige Netflix-original gekregen. Ook in ons land doet de reeks het behoorlijk goed. Toen het eerste seizoen ten einde kwam werd het meteen duidelijk dat er nog een vervolg aan zou komen. Wisten we toen echter veel dat we het tweede seizoen zo snel voor de kiezen zouden krijgen...

Het tweede seizoen van Who Killed Sara is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf komende woensdag 19 mei. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een crossover tussen 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Nog een crossover tussen 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead'?

Het lijkt erop dat we zomaar nog een crossover kunnen krijgen in Fear the Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead biedt June wat afsluiting voor het overlijden van haar echtgenoot John Dorie, door diens vader John Dorie Senior te introduceren. Terwijl zij achter de cultus van Teddy aan gaan, worstelt Sherry met haar eigen demonen. Zij blijkt een plan te hebben dat tot een nieuwe crossover met The Walking Dead zou kunnen leiden.

Eerder was het Morgan die The Walking Dead verliet, om ineens naar Fear the Walking Dead te verhuizen. In het vijfde seizoen volgde Dwight in de voetsporen van Morgan, nadat hij op zoek ging naar Sherry. Sherry kwam ook uit die serie, waarin ze een van de 'vrouwen' van Negan was.

Weer terug?
De afgelopen tijd is het gedrag van Sherry in Fear the Walking Dead vrij bizar en onvoorspelbaar geweest. Dat lijkt grote gevolgen te gaan hebben voor haar plek in de serie.

In de serie leren we namelijk dat ze van plan is om Negan te doden. "Ik moet de man die schuldig is aan dit alles doden. Ik ga hem vinden en een kogel door z'n kop schieten", zegt ze op een gegeven moment.

Hoewel Sherry aan het einde van de aflevering die plannen laat gaan (mede dankzij John Dorie Sr.), zou dit zomaar het begin kunnen zijn van een kleine nieuwe crossover. Wellicht dat ze dus de oversteek terug maken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Master of None' van perspectief wisselt
Series / Nieuws

Waarom 'Master of None' van perspectief wisselt

Waarom doet de serie Master of None het helemaal anders nu met zijn derde seizoen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Master of None keert snel terug op Netflix, met een geheel verrassend en onverwacht derde seizoen. Daarin ligt de focus op het personage Denise. Maar waarom volgen we haar ineens?

De serie Master of None was een groot succes, mede door het heerlijk lichtvaardige werk van acteur Aziz Ansari, die de hoofdrol van Dev Shah speelde. Hij was sceptisch dat er een derde seizoen zou komen, en toen het nieuwe seizoen werd aangekondigd bleek dan ook dat de reeks niet meer focust op Dev.

Denise centraal
De makers van Master of None leggen uit waarom ze zich nu richten op het personage Denise, gespeeld door Lena Waithe. Naast haar speelt actrice Naomi Ackie de rol van Alicia, de liefde van Denise. De vijf afleveringen dragen de naam Moments in Love en laten het huwelijk van de twee vrouwen zien, evenals hun reis richting het krijgen van een kind.

"Als je terugkijkt naar de oude interview die we voor het tweede seizoen hebben gedaan, dan denk ik dat we duidelijk verteld hebben dat we geen nieuwe reeks wilden maken als dat een herhaling van zetten zou zijn," aldus Ansari.

"We hadden eigenlijk alles verteld wat we konden vertellen over een man van in de dertig, die alleenstaand is in New York en voedsel eet en rond rent."

En dus ligt er nu een andere focus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' onthult het angstaanjagende achtergrondverhaal van Teddy
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' onthult het angstaanjagende achtergrondverhaal van Teddy

De serie Fear the Walking Dead laat een vrij bijzonder achtergrondverhaal zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead onthulde een nieuw personage die erg bekend is met cultleider Teddy en zijn verschrikkelijke verleden. Hij blijkt een naar verhaal te hebben.

Sinds de dood van Virginia, worstelen de protagonisten van Fear the Walking Dead met een nieuwe bedreiging: een ondergrondse cultus. Die blijkt niet bang te zijn voor de Walkers; ze geloven juist dat die nieuw leven vertegenwoordigen en gebruiken hen om een soort mest te maken voor hun planten. Ze hebben ook een vrij bizarre leiden in Teddy, en die blijkt een duister geheim te hebben.

Duister verleden
Fear the Walking Dead laat zien dat June, Dwight en Sherry op zoek gaan naar benzine. Daarbij kruisen ze het pad met John Dorie Sr., de vervreemde vader van June's echtgenoot. De twee blijken een gemeenschappelijk doel te hebben, namelijk het opsporen van de cultus.

John Sr. blijkt Teddy goed te kennen; hij was een seriemoordenaar die decennia geleden al het 'het einde is het begin'-mantra had. Hij vermoordde mensen en balsemde hun lijken vervolgens om ervoor te zorgen dat ze niet naar het leven na de dood konden.

Nu heeft hij dus een cultus die past bij zijn eigen bizarre waanideeën, waarmee hij straks hoopt de hele wereld te verwoesten met behulp van een kernwapen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.