search
'The Walking Dead' gaat iets heel nieuws doen in zijn elfde seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat iets heel nieuws doen in zijn elfde seizoen

Het laatste seizoen van de serie begint met een aflevering die heel erg nieuw is voor The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead doet het straks aan het begin van zijn elfde seizoen helemaal anders. Dat gebeurt met iets dat "we nog nooit gezien hebben" bij de serie. Dat belooft uitvoerend producent Scott Gimple.

De serie gaat op 22 augustus van start met zijn elfde seizoen. Dat krijgt in totaal 24 afleveringen. Het belooft een bruut en duister seizoen te worden voor de groep overlevenden.

Groter dan ooit
"De eerste aflevering is gestoord. Ik kan niet wachten tot mensen 'm gezien hebben", teaset Gimple tijdens een interview. "Het is groot, heel, heel groot. Ik wil niet te veel verklappen, maar er zitten dingen in die je nog nooit gezien hebt in de serie. Toen Angela, de schrijver, erover begon te vertellen, was ik meteen enthousiast."

"Het is iets dat ik nog niet eerder in de serie gezien heb. Na het aantal afleveringen dat we gedaan hebben", 153 in totaal, "is dat iets heel tofs."

The Walking Dead laat zien dat de overlevenden het nog best zwaar hebben nu de oorlog met de Whisperers voorbij is. Gelukkig is Maggie na jaren weg weer terug. En zij woont nu tussen dezelfde muren als Negan, de moordenaar van haar man.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen