'The Walking Dead' toont eindelijk beelden seizoen 11

'The Walking Dead' toont beelden seizoen 11

Op 22 augustus gaat het nieuwe seizoen van The Walking Dead van start. Op naar het einde!

Jim Pedd, 10 mei 2021 om 18:17

The Walking Dead heeft een teaser vrijgegeven voor het elfde seizoen. De eerste twee afleveringen van dat seizoen worden op dit moment opgenomen en om dat te vieren krijgen we een teaser.
De opnames van het elfde seizoen van de hitserie van AMC zijn in volle gang. Regisseur Kevin Dowling mag de eerste twee afleveringen opnemen, die volgens schrijver en producent Jim Barnes ook bedoeld zijn als "een tweedelige aflevering. Maar wat kan ik zeggen? We worden weer eng, een stuk enger."

Teaser voor seizoen 11
De teaser die AMC vrijgaf voor het laatste seizoen van The Walking Dead omvat weinig beelden van de eerste afleveringen zelf. Wel zien we duidelijk welke coronamaatregelen er op de set getroffen zijn:Showrunner Angela Kang beloofde recent tijdens een interview nog dat dit elfde seizoen lekker grootschalig wordt, precies zoals de serie was voor de coronapandemie.

"We zullen weer meer verhalen zien, iedereen die er maar is zit in de eerste aflevering. En we hebben een boel zombies, heel veel actie en leuke intriges, locaties die we nog nooit gezien hebben en meer. Dus stilistisch gezien wordt het heel anders dan wat we tot nu toe hebben laten zien in het derde deel van het tiende seizoen."
Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Kevin Dowling, jim Barnes, Seizoen 11

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws