search
Gerucht: Luke Skywalker krijgt een serie op Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: Luke Skywalker krijgt een serie op Disney+

Het gerucht gaat dat er een Star Wars-serie over Luke Skywalker aan zit te komen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney en Lucasfilm rondden met de film Star Wars: The Last Jedi het verhaal van Luke Skywalker af. Maar we zagen een jongere versie van het personage in de finale van de tweede reeks van de serie The Mandalorian voorbij komen.

Mogelijk zit er nog veel meer aan te komen. Aangezien de verschijning van Luke Skywalker in de finale van het tweede seizoen van The Mandalorian zo'n succes was, zouden Disney en Lucasfilm nu van plan zijn meer met hem te doen.

Luke Skywalker-serie?
Geekosity telt dat Lucasfilm kijkt naar de mogelijkheid van een serie die exclusief draait om Luke Skywalker. We zouden dan de jaren zien tussen de film Return of the Jedi en The Force Awakens.

Zo zou er dan ook een link kunnen zijn tussen het moment dat Luke de jonge Grogu meeneemt, en het moment dat we hem als gedesillusioneerd personage zien in The Mandalorian.

Toegegeven, het verhaal van Luke Skywalker in die tussenliggende jaren is behoorlijk interessant. We weten dat Luke Skywalker eerst een nieuwe Jedi Tempel begon, in een poging om de orde in ere te herstellen. Gaandeweg raakte hij gedesillusioneerd en verdween hij naar een afgelegen planeet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen