Netflix beleefde een topweek: 14 nieuwe series

Netflix beleefde een topweek: 14 nieuwe series

Het was een zeer goede week op Netflix, met heel veel nieuwe series.

Jim Pedd, 21 mei 2021 om 14:46

Netflix voegde een hele rits nieuwe series toe de afgelopen zeven dagen. We duiken er meteen in, want het zijn er nogal wat.
The Netflix Afterparty (9 afleveringen): David Spade, Fortune Feimster en London Hughes verwelkomen gasten van de nieuwste en grootste Netflix-titels voor leuke gesprekken, sketches en meer.

Luis Miguel - The Series (S02E06): Micky is in de rouw en nodigt zijn ruziemakende songschrijvers uit om naar Acapulco te komen. Patricio gaat berekend te werk. In 2006 vertrekt Susane naar Peru.

Legends of Tomorrow (S06E03): Zari en John treden op in een populaire zangwedstrijd op tv om een muzikale confrontatie af te dwingen met een buitenaardse indringer die de aarde wil veroveren.

The Flash (S07E10): Iris wil de waarheid weten over de drijfveren van Psych. Barry biedt aan om Alexa te trainen en hoopt zo een dreiging af te wenden. Cisco wil een zet doen.

Quien Mato A Sara seizoen 1: Álex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Special seizoen 2: Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

Sardar Ka Grandson seizoen 1: De missie van een kleinzoon die toegewijd is om zijn zieke oma met haar ouderlijke huis te herenigen, verandert in een complexe, komische en grensoverschrijdende kwestie.

Alma Matters (1 seizoen): Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.

Kuroko's Basketball (2 seizoenen): Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, en nu zoekt Tetsuya Kuroko met Seirin High de weg naar de roem.

The Real Housewives of New York City seizoen 1: Vijf huisvrouwen in Manhattan zijn er zelf vrij zeker van dat ze de elite van de samenleving vertegenwoordigen, en dat andere mensen dit weten.

Booba: The Food Show (1 seizoen): De nieuwsgierige Booba is nu een kok! Met zijn vrienden Loola en Spike maakt hij lekkere gerechten met leuke ontwerpen. Ze gebruiken fruit, groenten en andere etenswaren.

Bakugan: Armored Alliance (1 seizoen): In hun strijd om de mensheid en de Bakugan te beschermen, nemen Dan Kouzo en zijn team heldhaftige strijders het op tegen tegenstanders en krachtige boosaardige machten.

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3: Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dino's uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

El Vecino seizoen 2: Het leven van de egocentrische Javier staat op zijn kop als hij plotseling een superheld wordt en zijn recente ex de opdracht krijgt om zijn identiteit te ontdekken.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws