'The Mandalorian' brengt oude bekende terug!

'The Mandalorian' brengt oude bekende terug!

Star Wars zou niemand minder dan het personage van Timothy Olyphant terugbrengen.

Jim Pedd, 21 mei 2021 om 15:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Timothy Olyphant maakte zijn debuut in Star Wars-serie The Mandalorian. Hij was in het tweede seizoen van de serie te zien en speelde daarin de rol van Cobb Vanth.
Al snel na het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian, riepen fans op om een soloserie voor het personage. En hoewel de acteur een charismatische Marshal op Tatooine speelde, lijkt dat er niet in te zitten.

Geen grote rol?
In eerste instantie werd beweerd dat de rol van Olyphant in het tweede seizoen van The Mandalorian iets eenmaligs was. Hij ziet nog eens te zien zijn, maar nu fans zo positief blijven over zijn verschijning en blijven oproepen tot een nieuwe verschijning, zou het zo zijn dat Disney overstag is.

Het gerucht gaat dat de 52-jarige acteur nog eens te zien zal zijn in een nieuw seizoen van de serie. Hij was te gast bij een Amerikaanse talkshow en droeg daar hetzelfde kapsel en dezelfde baard die hij had in The Mandalorian.

Zo bezien zou het zomaar eens mogelijk kunnen zijn dat de acteur nog eens te zien is in de serie. Hopelijk botst dat dan niet met zijn mogelijke opnameschema's en agenda.
Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Timothy Olyphant, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws